Home » Janet, Eunice en Moraima houden hun speeches voor de managersverkiezing en nieuwe stellingen

Janet, Eunice en Moraima houden hun speeches voor de managersverkiezing en nieuwe stellingen

Eerder hebben Moraima, Janet en Eunice zich verkiesbaar gesteld om nieuwe manager in een jaar van je leven te worden. Vandaag roept manager Zoë de groep bij elkaar. Het is tijd voor speeches want wat zijn de aspirant managers van plan mocht een van hen manager worden?

Zoë zegt dat ze gaan beginnen aan de speeches. We beginnen met Eunice, jij mag als eerst. Eunice gaat naar voren en verteld waar ze voor staat als ze manager wordt. Het is het vertrouwen krijgen bij iedereen. Er zijn aspecten waar ik op gericht ben. Dat is lichamelijk, voeding, drank en sociaal en emotioneel. Ik ga geen evenementen plannen, iedereen heeft daarin de vrijheid. Ik wil aan een spirituele kant werken. Misschien meditaties opnemen. Geestelijk wil ik richten op lezen. Iedereen heeft genoeg boeken maar daar kunnen we ook op investeren. Ik wil een schrijf workshop geven. De stellingen, als mijn stem bepalend is om het door te laten gaan ga ik daar meer op doorvragen. Komt het uit emotie of verveling? Waar ik zie waar het nodig is ga ik op groen staan. Mail verkeer, meer privacy. Ik zal nooit gebruik maken van informatie als voordeel van het spel. De groep klapt en Eunice krijgt haar verkiezingsposter overhandigt.

Daarna is Janet aan de beurt. Janet verteld dat er nu een periode aangebroken is waarin iedereen het lastig krijgt. We verlangen naar huis, vrijheid. De verveling slaat toe, dat is een dingetje. Ik denk dat we een moeilijke tijd te gemoed gaan. Ik heb daar zelf ook een beetje last van. Daarom wil ik voor management gaan om iets anders te doen dan opruimen, schoonmaken en koken. Ik wil geen evenementen organiseren maar er wel in meedenken. Mensen motiveren om door te zetten. Het gaat pittig worden, ik wil sowieso een kringgesprek hebben als daar behoefte aan is. De lontjes worden ook een beetje korter, ik hoop dat ik met mijn doorzettingsvermogen jullie kan motiveren. Dat is het eigenlijk een beetje. De groep klapt en ook Janet krijgt haar poster overhandigd.

Als laatste mag Moraima. Ik sta hier omdat ik een droom heb gehad. Ik heb een visioen gehad dat ik manager kan worden. Daarom sta ik hier nu. Juni is een maand met tripple M, Moraima, Manager Maand. Ik heb een piramide gemaakt met basisvoorziening, verdienopdracht, ontspanning, evenementen en kip. Ik heb ook een agenda, we gaan samen invullen wat we gaan doen. Ik wens jullie allemaal geluk en liefde, stem op mij! Ook Moraima krijgt een applaus en haar poster.

Daarna is het nog tijd voor wat stellingen die ingebracht worden. Zoë wil dat nu doen omdat toch iedereen bij elkaar is. Eunice zegt dat kopje onder volgende week is in verband met de rode wormpjes in het zwembad. Zoë verteld dat ze weten wat de rode wormpjes zijn. Het zijn larven van mugjes. Het is chloortabletten en filteren. Rupert stelt voor om toch het water te vernieuwen. Erik vraagt aan de groep wat ze nou willen. Leeg laten lopen of schoonmaken? Larven zijn niet schadelijk. De groep vindt het een beter idee om het water te vernieuwen. Marciano neemt vervolgens het woord over hij wil een stelling inbrengen voor de poolparty. Alles wat ik wil is goedgekeurd, we krijgen 3.5 uur muziek. De rest is een verrassing om het te realiseren kost dat 450 euro en jullie hebben 24 uur. Het zal op 17 juni zijn. Babette begint daarna over de borden en kopjes. Ze vindt alles vies ruiken. De geur gaat maar niet weg. Ze stelt een bedrag van 100 euro voor om alles te vervangen. Rupert laat weten dat hij een soort van gala wil organiseren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

Laat een reactie achter