Home » Moraima bespreekt met Wendy de vriendschapsbreuk met Babette

Moraima bespreekt met Wendy de vriendschapsbreuk met Babette

Wendy en Babette kunnen de laatste tijd niet zo goed met elkaar opschieten. Babette heeft hier al verschillende gesprekken over gehad. Zo is ze teleurgesteld in Wendy als vriendin. Afgelopen avond besloot Moraima eens met Wendy over de hele situatie te praten want ook haar is deze breuk opgevallen.

Moraima vindt het wel een beetje apart dat ze niet meer met elkaar praten en elkaar van alles verwijten. Ze zegt niks en jij zegt ook niks. Dat is niet waar antwoordt Wendy, als ik naar haar toeloop moet ik weg en als ik ergens bij kom zitten gaat ze ook weg. Van de week vraag ik ook nog met die sigaret, is het nee. Vervolgens gaat ze ’s nachts met Marciano lopen roken. Prima allemaal, ’s morgens ook nee. Vanmorgen liep ik ook nog even naar het kantoor toe en daar mocht ik ook niet bij zijn. Dan is het toch goed. Oh antwoordt Moraima, het komt wel goed. Maar het is wel vervelend. Het was eerst een groepje en nu gaat er iets mis. Er gaat niks mis verder benadrukt Wendy maar blijkbaar mag je niet zeggen als je ergens niet mee eens bent. Misschien heb je iets gezegd waarmee ze het niet eens is merkt Moraima op. Zeg het dan gewoon zegt Wendy, ik zeg het toch ook. Ik heb liever dan dat je dat achterbakse krijgt of iemand ontloopt. Als jij niet weet wat je niet goed hebt gedaan kun je dat beter zeggen. Wendy lijkt een beetje emotioneel te worden. Moraima wrijft over haar rug, het komt ook omdat Babette niet rookt en gaat dan ook anders doen. Je moet met haar praten, het is vervelend. Ik weet gewoon dat ik gelijk heb antwoordt Wendy. Ik ga straks wel praten met haar in de keuken zegt Moraima, als iemand stopt met roken gaat iemand ook anders doen. Alleen tegen mij en niet tegen de rest merkt Wendy op.

Moraima zegt dat ze beide niet weten waarom. Er is iets gebeurd, jullie praten er niet over. Het kan niet zomaar dat iemand niet met je praat. Er moet iets gebeuren waarom het zo is geworden. Dat vraag ik elke keer zegt Wendy maar zij loopt dan weg. Dan moet je vragen naar de reden merkt Moraima op. Wendy denkt op haar beurt dat als ze het een paar keer gevraagd heeft ze het maar bekijkt. Ik wacht wel af. Het komt wel goed benadrukt Moraima. Als je niet rookt wordt je ook een beetje vervelend van binnen. Ik snap het wel zegt Wendy maar ik rook sinds vandaag ook niet meer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Laat een reactie achter