Home » Babette vindt het niet handig hoe Zoë bij de stelling gestemd heeft

Babette vindt het niet handig hoe Zoë bij de stelling gestemd heeft

Afgelopen avond is vrij rustig verlopen nadat duidelijk werd dat Zoë een dure fout gemaakt heeft met de boodschappen. Mirthe en Isaac hadden een kort gesprek over Zoë.

Mirthe begint over Zoë ouwehoeren is leuk maar het is alleen dat zegt ze. Ja tuurlijk antwoordt Isaac en Mirthe voegt eraan toe dat hij ook zijn leven hierbuiten heeft. Dat weet ze ook wel… Ze vergeet het merkt Isaac op. Het is niet erg maar ik hou daar wel rekening mee en pas mij daarop aan zeg maar. Gewoon netjes leuk op een leuke manier. Niet de bad guy, ik trek een streep. Gewoon op een normale manier. Het hoeft niet altijd gek. Ik vind haar ook heel leuk, grappig en gezellig antwoordt Mirthe. Maar soms denk ik wel van denk je nou echt dat hij… nee toch?

Verder hebben Zoë en Babette nog een lang gesprek over de stemming van 800 euro die nu doorgaat. Mirthe maakt eerst nog een opmerking over Mirthe. Ze trekt naar Isaac, dat deed ik de vorige keer. Maar het idee is een beetje gek. Als ik win is het Jeffrey of Mirthe weg, heel simpel. Babette merkt op dat iedereen recht heeft op een eigen mening. Je hoeft niet te doen wat de groep wil. Maar je hebt nu wel bepaalde informatie gegeven. Je gaat op rood staan terwijl je wist dat de stelling doorging. Zoë geeft toe dat ze misschien beter niet had kunnen zeggen dat ze op rood ging. Maar moet ik hier alleen tactisch denken? Ja en nee antwoordt Babette. Je moet soms je hart volgen en soms doen ze wat voor jou en dan geef je wat terug. Dit was gewoon iets wat niet goed voelde legt Zoë uit. Ga je wel geld uitgeven vraagt Babette. Ja zegt Zoë want nu is het er. Babette zegt snap je.. Zoë benadrukt dat ze niet gaat kijken hoe het geld wat ze zou kunnen winnen op verbrassen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter