Home » Eunice gaat het gesprek met Jeffrey aan, ze vindt dat hij geen nee kan verdragen

Eunice gaat het gesprek met Jeffrey aan, ze vindt dat hij geen nee kan verdragen

Afgelopen avond hadden Jeffrey en Eunice een gesprek over de ruzie die uiteindelijk resulteerde in een gele kaart. Het gesprek eindigt al snel in een discussie tussen de twee.

Eunice vindt dat Jeffrey niet goed tegen nee kan. Ik kan niet tegen nee reageert Jeffrey. Of denk ik 10 stappen vooruit? Nee is ook geen optie in deze voor 1.70 euro. Dat weet ik niet antwoordt Eunice, maar zij zei ga uit de kamer. Dat bepaald zij niet onderbreekt Jeffrey haar. Het komt dan over alsof je geen nee kunt verdragen op dat moment zegt Eunice op haar beurt. Wie denken jullie dat jullie zijn vraagt Jeffrey. We weten niet wat er gebeurd is zegt Eunice. Ik geef gewoon mijn mening. Je denkt dat ik niet tegen nee kan gaat Jeffrey verder. Klopt in deze is dat geen optie voor 1.70 euro. Maar ik praat voor een grotere groep. Nee is ook een antwoord benadrukt Eunice. Niet in deze zegt Jeffrey en zeker niet meer na 9 maanden als mijn geduld op is. Als ik kijk naar de situatie iemand zegt nee en je moet uit de kamer dan heb je dat te accepteren merkt Eunice op. Je bepaal niet waar ik heen ga of loop zegt Jeffrey. Ik moet helemaal niks. Het is een op een stapeling van. Je bent er niet bij geweest dus. Ik zeg alleen wat ik ervan vind zegt Eunice. Ik zeg alleen dat de situatie zo overkomt. Je kon op dat moment geen nee verdragen. Klopt antwoordt Jeffrey, ik kan niet tegen domme mensen. Nee is geen antwoord als je en, en, en, en kan. Dat je zelf te dom bent om te schijten dat is niet aan mij. Dus doe wat ik zeg dan komt alles goed, dat heb ik al meerdere keren gekeken. We hebben een beperkt denkvermogen hier. Ze probeert alleen maar haar eigen zin door te drijven. Je hebt te maken met de groep en luistert na de groep. Niet wat jij nodig hebt. En dan daar staan te praten en dan jij, jij, jij. Dat is wat er gebeurd. Ze keek gewoon naar het geld wat er is benadrukt Eunice. Geen verhaal verzinnen zegt Jeffrey met enige irritatie. Je verzint nu zelf een verhaal.

Ik probeer mij te verplaatsen in de keuze van een manager benadrukt Eunice. Kan jij je in zo dom iets verplaatsen vraagt Jeffrey. Dat vind ik knap. Maar dat is al maanden zo, iedereen accepteert het domme gedrag. Ze zegt nee en dat is ook een antwoord herhaald Eunice. Dat is geen antwoord in deze zegt Jeffrey nog maar een keer. Op dat moment wel en dat moet je ook accepteren benadrukt Eunice. Ik heb alles al weggegeven legt Jeffrey uit. Dan probeer je dat zij ook ontzorgt wordt, te schuiven. Dingen naar voren halen want er was ook weer wat anders. Nadenken dat is niet zo moeilijk allemaal. Ik word er een beetje doodziek van, jij gaat er alweer vanuit dat dit normaal is. En uiteindelijk is het weer ja maar dat meisje is 22. Zij is zielig en zij is slachtoffer. Jullie hebben het nog niet eens uitgepraat merkt Eunice op. Denk je dat dat gebeurd reageert Jeffrey. Als je mij en publiek zo te kakken zet, je eigen hand in je zak steekt, niet bij mij komen. Nooit meer. Het enige wat ik kan zeggen is dat nee ook een antwoord is zegt Eunice.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

Laat een reactie achter