Home » Eunice verteld Marciano dat Jeffrey dreigt dat hij de prijzenpot leeg gaat trekken als ze hem elimineren

Eunice verteld Marciano dat Jeffrey dreigt dat hij de prijzenpot leeg gaat trekken als ze hem elimineren

Afgelopen avond heeft Eunice een discussie met Jeffrey gehad. Ze vindt dat Jeffrey geen nee kan accepteren. Vandaag besluit Marciano met Eunice te praten over wat er gebeurd is.

Wat was er gisteren met jou, die discussie vraagt Marciano. Waarom was hij zo boos? Ik wilde weten of hij het speelt om weggestemd te worden laat Eunice weten. Ik sprak er ook al met Mirthe erover. Is dit een soort van tactiek. Ik zei tegen Jeffrey dat hij uit het kantoor had moeten gaan als iemand dat zegt. Nee is ook een antwoord. Nee was volgens hem geen antwoord. Het was anders dan dat wij gehoord hebben. Waarop ik zei dat het voor mij overkwam alsof hij geen nee kan verdragen. Dat je het antwoord van Zoë niet respecteert. Toen zei hij dat hij bezig was met voorraad en dat soort dingen. Ik zei dit is wat ik van jou vind en ook dat het op tactiek leek om eruit gestemd te worden. Hij vroeg toen zie ik er zo uit? Ik zei als jij wilt dat we voor jou stemmen dan stem ik voor jou. Hij zei dat als wij hem op de stip zetten hij de prijzenpot leeg gaat trekken. Dat wil ik nog wel eens zien, de volgende eliminatie gaan we voor jou stemmen. Toen zei hij ik zal wel zien hoeveel er op mij stemmen. Toen vroeg ik ben je dit aan het doen om voor elkaar te krijgen dat we voor jou stemmen of is het gewoon om geen nee te verdragen? Oke duidelijk antwoordt Marciano. Ik ben voor niemand bang benadrukt Eunice. En als hij de prijzenpot leeg wil trekken prima. Ik ben benieuwd. Ik laat me niet commanderen niet op mij te stemmen anders ga ik meer doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]

Laat een reactie achter