Home » Imaddidin kan niet geloven dat één van die conjos het spel gaat winnen

Imaddidin kan niet geloven dat één van die conjos het spel gaat winnen

Afgelopen avond lagen Isaac en Imaddidin in de cabana. Al snel hebben de twee het over het spel en uiteraard het vertrek van Jeffrey uit een jaar van je leven.

Imaddidin zegt dat hij niet kan geloven dat een van die conjos gaat winnen. Ik denk het wel man antwoordt Isaac met een zucht. Zolang die andere allemaal meedoen, is die kans vrij groot. Kijk ze dan, ze voelen zich echt ahh. Ik wil tegen hem een keer staan man doelend op Jasper of Bern. Gewoon van kom maar. Iets wat je uiterste vraagt, dat je er echt voor moet werken. Ja antwoordt Imaddidin, dan kun je laten zien wie de man is. Ze zijn zo blij jongen zegt Isaac, ik zie gewoon andere gezichten. Zie je ze allebei hun gezicht? Mhh zegt Imaddidin, als Jeff had gewonnen hadden 3 mensen direct hun 24 uur aangevraagd. Direct maat antwoordt Isaac, daar zat ik op te wachten. Als dat zou gebeuren en we hebben gezien wat we hebben gezien. Dat kan niet anders. Imaddidin zat ook te wachten op de show die erna zou komen maar nee… Heb je zijn bordje al op de poort gehangen? Nee laat Isaac weten, dat doe ik als de zon onder is. Ik ga zijn bordje bij Kim hangen. Dit is wel goed voor zichzelf, hij was ook met zichzelf in gevecht. Ik denk ook wel dat het beter is. Imaddidin is het daar wel mee eens. Een f*cking pingpong balletje man gaat Isaac verder. Moet je je daarom nu geweldig voelen? En die rat kwam ook naar mij toe om te trainen. Zelfs jij hebt op die man gestemd. Het worden nog lange, lange maanden voegt hij er met een zucht aan toe.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Laat een reactie achter