Home » Erik en Mirthe zien Eunice niet meer als vriendin, Babette en Wendy snappen Marciano zijn stemkeuze niet

Erik en Mirthe zien Eunice niet meer als vriendin, Babette en Wendy snappen Marciano zijn stemkeuze niet

Afgelopen avond hadden Wendy en Babette een kort gesprek over de eliminatie. De twee snappen Marciano zijn stemkeuze tijdens de laatste eliminatie niet zo goed.

Babette heeft het eerst over Isaac, dat hij zo doet omdat hij zijn vriend kwijt is snap ik. Hij is nu ook bang. En Marciano, Jappie vroeg ook waarom hij niet meegegaan was op Jeff. Ik zeg dat weet ik niet maar uiteindelijk is het wel angst. Andere mensen lossen het op. Volgens Wendy had hij tegen Jappie gezegd op Jeffrey te gaan. Het gaat me niet om dat hij niet is meegegaan gaat Babette verder maar meer dat hij op Sasha heeft gestemd. Terwijl hij wel goed is met Sasha zeg maar. Ik vond dat zelf een beetje raar maar goed ik respecteer het. Hij kon het Sasha wel uitleggen… Ja zegt Wendy en op dat moment komt Marciano de badkamer in en zit het gesprek erop…

Wat later zitten Eunice en Erik te kletsen in het donker. Erik vraagt hoe ze terugkijkt op de afgelopen dagen. Mirthe laat weten dat ze het bijzonder vond. Ik mis bepaalde dingen van Jeffrey maar ik ben vooral blij dat hij weg is. Dat weet hij en iedereen ook wel. Ik ben blij dat hij weg is, heel veel hebben dat niet durven zeggen. Voor de rest is iedereen blij. Dat denk ik ook antwoordt Erik. Mirthe zegt daarna dat ze vindt dat Eunice raar aan het doen is. Ze heeft het ook niet toegegeven. Ze is echt veranderd. Ze heeft 3 maskers, ze doet zo anders tegen andere. Ze kan ook heel snel switchen. Ik kan haar niet volgen geeft Erik toe en dat heb ik maar een beetje opgegeven. Ik zie haar niet meer als vriendin. Ik ook niet meer antwoordt Mirthe, ook hoe ze de laatste dagen doet. Dat is al langer voegt Erik eraan toe. Ze heeft rare argumenten en beweegredenen gaat Mirthe verder. Ze spreekt zich zo vaak tegen. Ik wilde haar nog een kans geven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

Laat een reactie achter