Home » Zoë, Babette en Wendy bepreken Isaac zijn gedrag die flink veranderd is nu Jeffrey weg is

Zoë, Babette en Wendy bepreken Isaac zijn gedrag die flink veranderd is nu Jeffrey weg is

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. De dag is rustig begonnen met wat sporten en iedereen geniet van het mooie weer. Zoë, Babette en Wendy hebben een gesprek over Isaac. Hij zit sinds Jeffrey vertrokken is niet zo lekker in zijn vel en dat is opgevallen.

Bij ons is er niks aan de hand zegt Babette, we zijn allemaal leuk, blij en vrolijk met elkaar. Als hij hier dan zo gaat rondlopen ja… Ik zei ook al doe gewoon als jezelf merkt Zoë op. Niemand heeft de pik op jou en iedereen vindt je gewoon fijn, je bent een goede coach. Gedraag je gewoon hoe je bent ga Jeffrey zijn rol niet overnemen. Je hoeft geen oorlogsrol aan te nemen. Babette vindt dat woord oorlog al alsof ze op straat zijn. Wil je sarren prima, wil je spelen ook prima. Ik ben met Wendy meegegaan uit broederschap. De mensen die op hem gestemd hebben vindt hij minder erg. En ik ben trouw gebleven aan mijzelf en wordt er nu op afgerekend. Zoë denkt dat hij nu wel weer is bijgedraaid. Babette vindt dit een patroon. Het is nu weer een beetje wachten op. Zoë denkt dat Isaac zo zijn eigen graf graaft, dat weet hij zelf ook. Babette verteld daarna dat Isaac verteld heeft dat hij de rol Isaac eens zou laten zien. De rol Isaac is niet Jeffrey. Maar we zijn met meer man dus ik maak me er niet druk over. Zoë verteld dat ze hem gezegd heeft gewoon normaal moet doen. Ik snap dat het je vriend is. Babette heeft het al meerdere keren gehad en dit is zijn eerste keer in de 9 maanden. Zoë merkt ook op dat ze gezegd heeft dat hij zich niet af moet stoten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.3]

Laat een reactie achter