Home » Babette, Zoë en Mirthe vertrouwen Erik niet en er gaat weer 300 euro van de prijzenpot

Babette, Zoë en Mirthe vertrouwen Erik niet en er gaat weer 300 euro van de prijzenpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een zeer rustige avond. Er werd van het mooie weer genoten en het ging er dan ook rustig aan toe. Zoë, Babette en Mirthe hadden het over Erik. Zoë vertrouwd Erik niet zo goed meer. Babette benadrukt dat hij het spel meer speelt dan dat ze denken. Hij gaat echt naar mensen waarvan je het niet verwacht om te vragen op wie ze stemmen. Zoë verteld dat hij het eens was dat ze een gele kaart gehad heeft maar wel op Jeffrey gestemd. Ik mag Erik wel geeft Mirthe toe. Zoë vindt het een vieze man. Hij stinkt ook. Mirthe laat weten dat ze ook al iets gezegd heeft dat hij iets aan zijn geur moet doen. Ik word er helemaal gek van. Zoë en Babette vinden hem ook gierig, thuis leeft hij heel zuinig en hier wil hij alles hebben.

Wat later besluit nieuwe manager Moraima de groep bij elkaar te roepen. Ze wil namelijk dat de groep gaat stemmen op een stelling die ze ingebracht heeft. Moraima legt uit dat ze huishoudelijke producten van de prijzenpot. Het kost 300 euro. Voor verschillende producten zoals zeep en deo. De groep wil graag wel dat er goed nagedacht wordt over wat er besteld wordt zodat er niets vergeten wordt. Moraima gaat de lijst met enige tegenzin halen. Janet leest alle producten voor die tot nu toe op de lijst staan. Er moeten nog wel wat producten bij maar Moraima wil dat iedereen gaat stemmen. De deelnemers gaan staan en een meerderheid stemt voor. Er gaat dus weer 300 euro van de prijzenpot.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Laat een reactie achter