Home » Mirthe ruilt van slaapplaats en de rondlopende muis is gevangen

Mirthe ruilt van slaapplaats en de rondlopende muis is gevangen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond gaf Mirthe aan dat ze Erik smerig vindt en het liefst een andere slaapplek wil. Ze leek eerst nog wat te twijfelen maar heeft toch een knoop doorgehakt. Sasha pakt haar spullen en legt deze op het bed van Mirthe neer. Mirthe gaat dus boven Eunice liggen… Verder hebben de deelnemers door het warme wat later de rest van de spelletjes gespeeld die eigenlijk voor de middag bedoeld waren. Er werd onder andere een spel met een frisbee gedaan. Als alle spellen erop zitten maakt Mirthe per onderdeel bekend wie de winnaar is. Jasper heeft het onderdeel boogschieten gewonnen, bij croquet is Marciano de winnaar, Moraima, Erik en Eunice hebben ook een spel gewonnen. De winnaars mogen een boterkoekje of speculaas pakken. Daarna bedankt Mirthe iedereen voor de inzet, het was een leuke dag.

De rest van de avond verloopt rustig. Er wordt gekaart, pingpong gespeeld en wat gekletst. Eerder is er ook een muizenval gekocht omdat er een muis in een slaapkamer gesignaleerd was. De diervriendelijke muizenval lijkt zijn werk te  doen want Sasha laat de nog wakkere deelnemers weten dat de muis gevangen is. Mirthe vindt het wel leuk, ze zou hem wel tam willen maken. Maar daar is Erik op tegen, zo’n diertje moet niet in gevangenschap leven. Uiteindelijk zetten ze het diertje weer uit bij het rokersgedeelte. Hopelijk komt het diertje niet terug… Inmiddels is er alweer een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Laat een reactie achter