Home » Babette en Marciano hebben een discussie over bijleggen voor evenementen

Babette en Marciano hebben een discussie over bijleggen voor evenementen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het een rustige avond in een jaar van je leven. Er werd buiten gepuzzeld, Erik gaf Isaac les in driebanden op de biljarttafel en er zaten wat deelnemers buiten te kletsen. Babette, Zoë en Marciano hadden een gesprek in de slaapkamer. Babette en Marciano hadden een discussie.

Het ging over de poolparty waar eerder ook al onenigheid over ontstond. Babette zou het cool vinden om met zijn allen wat bij te leggen. En dat hij bij weerstand het zelf maar betaald heeft. Maar ik moet dat beeld loslaten dat het niet kan, ik kan niet uitgaan van het goede van de mens. Wie heeft er dan van geleerd jij of ik vraagt Marciano. Ik antwoordt Babette maar jij maakt er een soort van battle van. Marciano benadrukt dat hij alleen wil weten wat ze eruit haalt. Ik heb geprobeerd wat ik heb geadviseerd. Het zijn elke keer dezelfde mensen die eraan mee hebben betaald. Babette blijft het oneens met het tegenargument dat hij het zelf koopt voor een evenement. Uiteindelijk hebben jij, Zoë en Mirthe ook bijgelegd. Het gaat mij niet over geld benadrukt Babette. Marciano vindt het gewoon vervelend hoe er gereageerd wordt. Ik doe het gewoon lekker in mijn eentje en dat blijft altijd zo. Dat is je goed recht antwoordt Babette maar ik denk dat het niet zo had moeten gaan. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat vandaag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.8]

Laat een reactie achter