Home » Sasha en Bern vinden het een stuk chiller in de loods en Zoë vindt dat Moraima nog wat moet leren

Sasha en Bern vinden het een stuk chiller in de loods en Zoë vindt dat Moraima nog wat moet leren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Sasha en Bern een kort gesprek over het spel. Ik vind het hier wel een stuk chiller geworden merkt Bern op. Doelend op de laatste eliminatie. Ik ook antwoordt Sasha, er is nu geen drama. Gewoon een stuk rustiger. Ik vraag me af wat de rede is waarom mensen ervoor kiezen om hun gedrag een negatieve invloed te laten hebben. Ik denk door veel factoren antwoordt Bern. Ik hoorde Rupert ooit een keer zeggen dat hij zich heel lang inhield over wie hij was en hoe hij zich voelde. En op een gegeven moment besloten heeft schijt aan alles te hebben.

Verder hebben de deelnemers weer een bioscoopavond gehad in de loods. Niet iedereen keek naar de film. Als de film afgelopen is wordt wel duidelijk dat diegene die gekeken hebben de film niet zo goed vonden. Bern noemt het zelfs een hele slechte film. Zoë en Isaac hebben buiten een gesprek over Moraima. Ook de discussie over het afscheidsdiner komt even aan bod. Zoë is van mening dat Moraima meer moet letten op het budget en kijken wat er kan en wat niet. We zaten zo lang in discussie dat we de tijd waren vergeten en ik had al 2 kratten bier toegevoegd die hij (Marciano) dus wilde. Toen zei ze we gaan het aanpassen en ik zei dat gaat niet meer. Dus ik zei al tegen Marciano je hebt nu sowieso je twee kratten. Ze moet beter leren wat wel en niet nodig is. En ik hoop echt dat het morgen door kan gaan, doelend op haar afscheidsdiner. Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.8]

Laat een reactie achter