Home » Babette noemt Wendy jaloers, het vertrouwen is kapot

Babette noemt Wendy jaloers, het vertrouwen is kapot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Babette even met Moraima op het kantoor te praten. Al snel hebben de twee het over Wendy.

Moraima vraagt of Babette aan Marciano gevraagd heeft of hij wat gedaan heeft tijdens de poolparty. Nee laat Babette weten. Ik heb hem helemaal niet meer gesproken. En vanmorgen kwam hij naar mij toe om even te praten. Hij vroeg of hij bij mij mocht slapen. Iedereen mag met iedereen maar je gaat mij niet zeggen dat als je dronken bent en je bent zo. Je gaat in een bed liggen met 5 mensen. Hij heeft 2 dagen bonje gehad met Wendy maar ze lag wel tussen Marciano en Jasper. Bij hem is het verschil tussen nuchter en dronken heel groot. Die hebben daar geslapen en je kunt mij niet wijs maken dat daar niks is geweest. Al wil hij daar elke nacht daar gaan slapen, ik heb daar niks over te zeggen. En nu wil hij in mijn bed slapen, dat ga ik niet doen natuurlijk. Ik ben geen pop… Maar ik ga nog wel tegen hem zeggen tegen hem dat als hij dronken is zulke dingen doet. Marciano weet ook van Wen en Jappie. Mirthe lag er en Eunice. Als ik met jou of Zoë in een bed ga liggen, is anders. Ze waren gewoon allemaal dronken en opgewonden gaat Babette verder. Dat denk ik ook ja antwoordt Moraima. En verteld daarna dat ze aan Mirthe of ze wat gemerkt of gezien had. Ja ik denk van wel zei ze. Ik zag ook bewegen. Ik geloof dat ook antwoordt Babette.

Babette verteld daarna waarom de band tussen haar en Wendy niet meer zo goed is. Toen Kim weg was ging ik veel met Marciano om. Ze heeft toen ook allemaal dingen gezegd, dat ze hem niet vertrouwd. Echt slecht over hem gepraat. Voor mij is het de jaloezie. Toen kreeg ik van hem dat schilderij en toen zei ze wat moet je daarmee? Allemaal van die rare opmerkingen. Ze begrijpt niet dat ik met hem omging omdat zijn vriendin hem verrot heeft gescholden. En toen ging het over knuffelen en zo waarop ik zei dat dat wel gewoon kon. Waarop zij dan weer zei nee want dat gaat fout. En toen dacht ik al van super raar. Ik heb een vriendschap met hem. Je doet hem slecht praten maar als het puntje bij paaltje komt dan is het dus gewoon jaloezie. Ja antwoordt Moraima, hoe kan je dat anders zien? Je gaat met niet vertellen omdat je tipsy bent. Terwijl je weet dat je vriendin heel goed met hem omgaat. Ook dat antwoordt Babette maar daarvoor heeft ze met Jappie in bed komen liggen. Ik heb haar gevraagd en toen zei ze nee. En daar is de vriendschap…. Je moet niet tegen mij liegen. En toen kwam dat ding met stoppen met roken. En toen kwam dat gesprek en is ze weggelopen. Ik heb haar toen de tijd gegeven om weer naar me toe te komen, ik heb haar nooit meer gezien. Ik ben naar haar toe gegaan. Dus ik vind dat gewoon raar. Maar als je als vriendin daar niet over kan praten is dat niet goed. We hebben het een soort van uitgepraat maar het vertrouwen is kapot. Ik heb ze gewoon laten doen, het was net als toen met Kim en Jeffrey. Hun voelen zich slechter als ik. Ik heb het gezien met mijn eigen ogen benadrukt Moraima. Waarom zou ik liegen? Het is jalozie. Als je een echte vriendin hebt laat je elkaar niet in de steek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Laat een reactie achter