Home » Bern gaat naar Babette voor een tactisch gesprek over een toekomstige eliminatie

Bern gaat naar Babette voor een tactisch gesprek over een toekomstige eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag besluit Bern even het gesprek met Zoë en Babette aan te gaan over een toekomstige eliminatie. Eerder had Bern het hier al uitvoerig over met Sasha.

Ik begreep een beetje van Zoë dat jullie op Rupert wilde gaan vraagt Babette aan Bern. Die kan antwoordt Bern, Imadiddin kan ook. Maar Janet zei dat als het niet Rupert is ze op Zoë gaan. Eunice heeft ook haar pijlen op Zoë, Erik misschien ook. Als andere mensen daarin mee gaan hebben ze snel een meerderheid. Maar ik denk dat als ik met Erik erbij betrek hij ook wel op Ruppie zou willen. Maar als het een duo is en stel we weten dat ze op Zoë gaan gaat Babette verder. Dan zou ik bijna zeggen zet er Janet tegenover. Zoë tegen Janet heb ik vertrouwen dat Zoë het overleefd. Zoë denkt dat de kans groot is op een duel. Ruppi en Immi zijn wel sterk. Bij een duel is de kans wel erg groot dat ik het word. Volgens Babette ligt dat aan de verdeling. Als de groep gaat splitsen bepaald de grootste groep de tweede. Ik hoorde gisteren wel dat als het een eli was ze op Eunice zouden gaan. Eunice – Zoë dan hou ik mijn hart vast, ze is wel sterk. Bern benadrukt dat hij en Sasha hun best gaat doen om op Rupert te gaan. Janet gaat tussen Zoë en Rupert kiezen. Erik gaat misschien ook op Zoë, Eunice ook. Dan heb je mij en Sasha die gaan ook op Rupert. Dan heb je nog een Jasper waarvan je het niet weet. Babette denkt dat als hij eens met Janet zou moeten praten. En dat Eunice nu voor Zoë gaat snapt ze niet. Volgens Zoë is dat makkelijk waarop Babette opmerkt dat je beter voor later makkelijkere over kunt houden. Ik denk dat er misschien geen individuele meer komt. Zoë wil het liefst tegen Janet. Dat snap ik zegt Babette maar dan hoef jij niet. Dan gaan er 3 op jou en 4 op iemand anders en wij bepalen de grote. Of de manager krijgt een keuze merkt Bern op en die kiest niet voor Zoë. Precies zegt Babette, ik zou sowieso met Jappie praten. Ik denk dat er geen overlegtijd meer gaat komen. En dan nog moet je kijken naar de proef. Maar ik denk dat het belangrijkste is hoe je motoriek is en hoe je je adrenaline in bedwang kunt houden. Bern wil nog wat dingen afwachten. Marciano wilde met Sasha praten, kijken wat daaruit komt. Erik en Jasper heb ik nog niet gesproken. We wachten nog even af.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.6]

Laat een reactie achter