Home » Problemen tijdens het TT evenement in een jaar van je leven

Problemen tijdens het TT evenement in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de deelnemers een documentaire gekeken hebben tijdens het tweedaagse TT race evenement van Jasper is het tijd om met de elektrische karretjes te rijden over het parcours. Het is tijd voor de trainingen. Iedereen krijgt de kans om te oefenen. Er zijn twee karretjes maar het duurt niet lang voordat er een hendel van een karretje afbreekt.  Op de lasnaad is de hendel afgebroken. Erik probeert het te maken maar na een paar uur lijkt het niet te lukken.

Jasper verteld aan Marciano wat de bedoeling is. We hebben nu nog maar 1 werkende machine, we gooien die nu aan de lader. We steken de barbecue aan en zorgen dat iedereen te eten heeft. Daarna roepen we iedereen één voor één op voor een kwalificatie. En vervolgens is het qua rijden voor vandaag gedaan. Dan ben ik ondertussen zelf druk met om te kijken wat we morgen doen. Dat snap ik antwoordt Marciano. Maar je hebt twee mensen in je crew en die moet je op de hoogte stellen. Je kunt het niet met één communiceren en het publiek. Ik loop net deze kant op naar jullie benadrukt Jasper. Ik kom nu net aan om te communiceren. Oh echt antwoordt Marciano. Laten we die discussie skippen wat moet ik doen? De camping moet nog opgebouwd worden. En Morrie reageert op mijn mail zodat ik weet wat ik moet voor morgen. Ik moet gewoon weten wat ik moet doen benadrukt Marciano… En Erik is ondertussen nog druk bezig om te kijken of hij het electrische karretje kan repareren…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.9]

Laat een reactie achter