Home » Ook vandaag racen de deelnemers tijdens het TT in de loods evenement

Ook vandaag racen de deelnemers tijdens het TT in de loods evenement

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ook vandaag staat in het teken van de TT in de loods georganiseerd door Jasper. In de middag starten verschillende race rondes. Beide karretjes zijn weer werkzaam, gisteren ging er namelijk een kapot. Jasper laat weten dat het eerst tijd is voor de kwalificatie. Het zijn twee kwalificatie rondes. De deelnemers mogen een voor een een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Jasper geeft ondertussen commentaar en praat de kwalificatieronde aan elkaar. Maar ook in de kwalificatieronde gaat het mis want als Wendy bezig is breekt er een hendel af. Erik ontfermt zich weer over het electirsche karretje en weet deze uiteindelijk te maken. Als de kwalificaties erop zitten laat Jasper weten dat het tijd is voor een uurtje muziek. Het karretje wordt ondertussen weer nagekeken en opgelapt.

Na een uurtje muziek is het tijd voor de wedstrijd rondes. Het is tijd voor de knock out races laat Jasper weten. Twee deelnemers nemen het in verschillende rondes tegen elkaar op. Regelmatig moeten de karretjes opgelapt worden. Uiteindelijk is het tijd voor de finale. Maar volgens Jasper loopt het uit dus gaan ze eerst genieten van het avondeten. Het is nu wachten op de finale. Daar komt uiteindelijk een winnaar uit en daarna is het nog tijd voor een after party om het tweedaagse evenement af te sluiten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.8]

Laat een reactie achter