Home » Zoë wint de TT in een jaar van je leven

Zoë wint de TT in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er nog flink geracet in een jaar van je leven tijdens het TT in de loods evenement. Er werden verschillende races gehouden. Uiteindelijk was het zover voor de finale. Bern en Zoë zijn volgens Jasper de grote finalisten en moeten het tegen elkaar opnemen. De twee nemen plaats op hun karretje. Ze mogen eerst nog een opwarm rondje. Daarna is het tijd voor een 10 ronde wedstrijd verteld Jasper. Zoë neemt de leiding en Bern doet er alles aan om haar in te halen. Uiteindelijk crasht Bern meerdere keren en finisht Zoë als eerste. Ze heeft gewonnen!

Dan is het tijd voor de podium ceremonie. Als eerste wil ik Ruppie naar voren hebben zegt Jasper. Want jij bent de pechvogel van de dag. Jij bent de eerste coureur in 5 minuten de tijd 4 keer een karretje weet te slopen. Rupert krijgt een prijsje met een P erop verwijzend naar pechvogel. Daarna roept Jasper Isaac naar voren. Je mag op de nummer 1 staan, gefeliciteerd met de snelste tijd. Dan is het tijd voor de hoofdprijzen gaat Jasper verder. Op de derde plek is Mirthe geëindigd. Op de tweede plek Bern en natuurlijk op de eerste plaats Zoë. Ze krijgen allemaal een logo van de TT in de loods in gouden kleur, zilveren kleur of bronzen kleur. Daarna wordt het Wilhelmus opgezet. Hierbij is een einde gekomen aan de TT in de loods laat Jasper weten. Een tweedaags evenement waarvoor nogmaals Janet, Bern, Sasha, Erik, Eunice Mirthe en Wend wil bedanken! En er is natuurlijk ook een hele crew. Want zonder crew is dit evenement ook niet mogelijk. Dus Isaac, Marciano, Erik en Janet bedank voor jullie hulp! En allemaal bedankt en tot volgend jaar! De groep klapt en zingen Jappie bedankt! Daarna is het tijd om de loods op te ruimen. Het parcours wordt opgeruimd en alles wordt weer op de juiste plaats neergezet in de loods. Het waren twee leuke dagen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.4]

Laat een reactie achter