Home » Marciano en Isaac missen Janet en Bern peilt verschillende deelnemers voor de managersverkiezing

Marciano en Isaac missen Janet en Bern peilt verschillende deelnemers voor de managersverkiezing

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stonden Isaac, Marciano en Jasper in de keuken te koken voor de groep. Janet heeft een jaar van je leven verlaten en stond regelmatig in de keuken voor de rest. Nu moeten anderen dat dus doen. Al snel hebben Marciano en Isaac het over het vertrek van Janet.

Voor mij hoefde het niet hoor zegt Marciano. Tuurlijk zegt Isaac maar ik ben wel benieuwd nu. Je gaat nu werken. Die werkbanken hield ze blij, ze wisselde alle zakken om. Ze bracht alles naar de sluit. Het wordt een bende hier. En als er nood was ging ze met een oplossing koken voegt Marciano eraan toe. Gelukkig is het nog maar twee maanden. De laatste maanden ga je zien wat voor bende het hier is lacht hij.

Na het avondeten gaat Bern ook verschillende deelnemers af. Janet had zich immers ook aangemeld als aspirant manager. Zo gaat Bern naar Eunice. Ik heb een vraagje, maar nu Janet er niet is wat betreft de managersverkiezingen. Dan gaan we naar jou toe antwoordt Eunice. We weten ook wat we vooral niet willen, doelend op Imadiddin. Niet heel de maand feesten. Dat lijkt mij ook heel fijn zegt Bern met een lach. Ook gaat hij nog naar Erik en vraagt of hij op hem kan rekenen. Ja antwoordt Erik, ik ga zeker niet op Immi. Hoe sta je ervoor denk je? Ik ben aan het peilen antwoordt Bern maar ik denk dat ik 1 of 2 mensen tekort kom. De volgende is Isaac, ik ben aan het peilen hoe ze ervoor staan nu Janet weg is. Jij was ook een van die mensen. Je hoeft er niks over los te laten… Nee antwoordt Isaac, ik heb tegen Janet dat mijn voorkeur naar haar ging. Ik wilde haar die kans geven en ik vond het mooi dat ze het maar bleef proberen. Ik gunde haar ook die kans. Ze stond ook bovenaan merkt Bern op. Ik gunde haar om nog niet te gaan gaat Isaac verder. Ik had zeker op haar gestemd. Nu ben jij en Imi over. Ik weet dat jij dat ook vanaf het begin roept. Ik ga het nu anders spelen, ik zit in een andere fase. Maar ik wil wel een eigen keuze maken. Maar als ik meega met de groep dan doe ik dat. Ik zie dat er weinig tot weinig animo is voor de managersverkiezing. Er willen er 2 dat ben jij en Imi. Ik laat het nog even open, ik zeg niet dat ik op Imi stem maar ik stem wel op normaal en een mooie tijd. Goede communicatie en geen gel*l. Ik laat het jou ook gewoon weten. Dat is lief antwoordt Bern. Aardig dat je dat wilt doen… Zou Bern genoeg stemmen bij elkaar krijgen om manager te worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.4]

Laat een reactie achter