Home » Marciano verrast Babette met een roos en de deelnemers genieten van het galafeest

Marciano verrast Babette met een roos en de deelnemers genieten van het galafeest

Afgelopen avond was er een galafeest in een jaar van je leven. Dit om het management van Moraima alvast feestelijk af te sluiten. De deelnemers hebben lekker gegeten en na het eten geven Marciano en Mirthe hun verrassingsact. Mirthe zingt twee liedjes en Marciano deed de begeleiding met een gitaar. Verder heeft Marciano nog een cadeautje voor Babette gekocht. Het is een roos in een doosje. Er staat een boodschap in. Babette laat haar cadeautje aan Wendy zien. Dit kreeg ik van Marciano. Oh wauw zegt Wendy. Vandaar dat liedje voegt ze eraan toe. Dat wist ik dus ook niet antwoordt Babette. Natuurlijk was dat voor jou merkt Wendy op.  Dat wist ik oprecht niet benadrukt Babette. Hij zei kijk onder je stoel. En ik zei kijk niet zo raar. Wendy zegt kijk nou waar ik zit. Ik vind het echt achterlijk. Aan deze tafel bedoel je vraagt Babette. Ja antwoordt Wendy, we zitten altijd met zijn allen. Wat later komt Marciano en Babette vraagt zich af hoe hij erop komt. Dat vond ik ook al met de lijst en t-shirt. Ik weet niet of je goed naar het liedje hebt geluisterd vraagt Marciano. Ja antwoordt Babette, het gaat over vriendschap.

Na het eten is er even tijd om te dansen op dansvloer. De meeste deelnemers gaan los op de muziek op een enkeling na. Als de muziek tijd erop zit zegt Moraima dat het boem boem gala van Moraima erop zit. Het was gezellig en ik wil jullie allemaal bedanken voor het prachtige feest, het afscheid voor Moriama. Juli is prachtig afgesloten, applaus voor je zelf! Daarna wordt er nog enige tijd wat gedronken aan de bar. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Laat een reactie achter