Home » Erik vindt dat Moraima het management niet verdiend heeft

Erik vindt dat Moraima het management niet verdiend heeft

In de slaapkamer hebben Erik, Babette en Zoë een discussie over eten en het management van Moraima.

Babette is wel blij dat ze nu een beetje afvalt. Erik wat minder, ik wil graag aankomen. Die hoop heb ik opgegeven antwoordt Babette. Jouw verbrandingsmotor is zo snel dus beter stel je je plannen bij. Ik denk oprecht niet dat je aan gaat komen. Het meest belangrijke vind ik dat je er eerlijk over moet zijn zegt Erik. Is er jou verteld dat we vandaag niets te eten zouden krijgen? Nee dat klopt zegt Zoë. Dat is niet verteld gaat Erik verder, dat is deze maand nooit verteld. Er staat ook niks op het bord. En dan denk ik van… En daar boven zitten ze wel allemaal te vreten van spullen. Ook vindt Erik dat Moraima haar management niet verdiend heeft. Zoë wil daar wel wat op zeggen, het evenement van Jasper had hij voor iedereen die mee had geholpen wat gehaald van de huishoudpot. Ook voor Erik maar daar hoor je niemand over. Bern heeft voor zijn caberet evenement een fles LPQ gehad. Maar daar hoor je ook niemand over. Zo zijn er nog wel meer voorbeelden. Ik en Isaac hebben het meest boven gezeten. Ze weet überhaupt niet hoe ze bestellingen moet doen. Ik heb haar winkelmandje altijd gecheckt. Maar ik ga haar niet 24/7 controleren. Maar je zegt nu dit wel maar jij hebt ook chocolade gekregen van mijn geld. Iedereen heeft wat gekregen. Het gaat er mij om dat het verborgen wordt gehouden merkt Erik op. Babette vindt dat wel een grote aanname. Op het moment dat je het zou vragen zou ze die openheid wel geven maar doet ze het gewoon niet voor het publiek. Dat zegt niet iets over dat ze dat niet wilt. Maar dat communicatie voor jou überhaupt een ding is. Er wordt wel weinig gecommuniceerd geeft Erik toe. Jij hebt het ook stilgehouden toen je chocolade kreeg merkt Zoë op. Mij boeit het niet maar het is ons geld. En niemand doet dat als ze iets krijgen van de huishoudpot.

Ik kan niet checken of ze iets voor zichzelf heeft gekocht gaat Zoë verder. Is zij de enigste die het gedaan heeft of meerdere? Toen Jeffrey er was gingen er pakken wijn naar boven die daar op werden gedronken. Het gebeurd wel bij meerdere managers ja zegt Erik. Je kunt alleen op haar vallen dat ze niets over het eten heeft gezegd antwoordt Zoë. Dat was ook mijn grote punt zegt Erik op zijn beurt. Babette denkt dat door het wegvallen van het kringgesprek een stuk communicatie is weggevallen. En door die manager wordt ik gierig genoemd merkt Erik vervolgens op. Dat is ook niet leuk antwoordt Zoë en Erik benadrukt dat zij dingen van de huishoudpot besteld. Het gaat meteen omhoog en we krijgen het niet te zien. Heb jij bewijs wat naar boven is gegaan vraagt Zoë. Ik heb het niet gezien. Ik heb het niet met eigen ogen gezien geeft Erik toe. Je weet het niet en om iemand dan te beschuldigen antwoordt Zoë. Mirthe hoort het aan en zegt wel dat toen ze koekjes uit gedeeld moesten worden er koekjes ontbraken. Als je iets niet zeker weet kun je het eigenlijk al niet zeggen merkt Zoë op. Babette denkt dat ze terug komen op de discussie van het begin. Elkaar iets gunnen. Maar de communicatie geeft zoveel ruimte voor ruis. En stelt voor om het bespreekbaar te maken. Erik antwoordt dat dat zou kunnen. Babette vraagt of ze hem kan helpen. Erik denkt dat het delen aan de rest misschien een stap is maar verder wil hij er nog even over nadenken. Wordt wellicht vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Laat een reactie achter