Home » Babette bespreekt de hechte band die ze met Marciano heeft

Babette bespreekt de hechte band die ze met Marciano heeft

Afgelopen avond gingen de deelnemers vroeg naar bed. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Babette en Moraima zitten op het kantoor wat te kletsen. Het gaat al snel over de band die ze heeft met Marciano. Ik zei gisteren zo mensen maken zich zorgen als ik hier naar buiten kom dat ik een probleem heb begint Babette. Waarop hij zei zolang je met mij bent hoef je je nergens zorgen over te maken. Ik heb alleen met haar (Kim) afgesproken dat ik haar buiten zie. Het is ook gewoon onzin antwoordt Moraima. Druk maken om wat?

Babette verteld daarna over het gala dat Wendy gezegd zou hebben dat ze de kogels niet op ging vangen. Waarop ik zei dat is zijn eigen verantwoordelijkheid. En toen ging het over die cabana, ik zei hoe is dat precies gegaan eigenlijk? Hij zei ja eerst gingen we Jappie overhalen en toen zei ze tegen hem en toen wilde hij niet meer. Maar uiteindelijk heeft ze hem overgehaald en is hij daar gaan slapen. Je weet toch wat wij besproken hebben, dat ze de waarheid niet altijd zegt gaat Babette verder. Ik denk dat het een vorm van jaloezie is. In de nacht hadden we een gesprek met haar, en dan zegt ze ik ben er klaar mee en loopt ze weg. Moraima vindt dat Babette gewoon haar ding moet doen. Je bent niet gek benadrukt ze. Geen enkele man heeft dit hier gedaan zegt Babette. Het is gewoon leuk en creatief. Laat de mensen wat ze willen zeggen benadrukt Moraima. Je bent geen kind meer, je weet wat goed of slecht is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

Laat een reactie achter