Home » Erik spreekt Moraima aan over haar communicatie als manager

Erik spreekt Moraima aan over haar communicatie als manager

Erik liet gisteren al doorschemeren dat hij niet blij is met Moraima als manager. Voornamelijk de communicatie vindt hij niet goed. Als Erik vandaag buiten zit besluit hij dit kenbaar te maken aan haar.

Waarom kijk je zo boos naar mij Erik vraagt Moraima. Wat is er? Zit er iets dwars wat je tegen mij moet zeggen. Ik zou niet weten wat ik moet uitspreken naar jou antwoordt Erik. Ik denk dat jij het af en toe een beetje verkeerd inschat. Dat ik boos ben is helemaal niet zo. Ik lig hier gewoon een beetje te niksen. Ben je een beetje lui vraagt Moraima. Ja antwoordt Erik, een beetje weinig energie vandaag. Heb je honger vraagt Moraima. Honger niet zegt Erik, trek wel. Je kunt toch pap maken van jezelf vraagt Moraima. In de koelkast staat pap er is nog een beetje rijst. Je kunt van alles pakken, dus je hoeft niet zo zielig te liggen alsof je verhongert. Hoor je mij erover vraagt Erik met enige irritatie. Het is een tip antwoordt Moraima. Oke zegt Erik, ik ben blij dat je nu wel communiceert. Waarom zeg je dat ik niet communiceer vraagt Moraima, dat zit mij een beetje dwars. Ik heb niet met jou gecommuniceerd. Dat is het probleem juist antwoordt Erik op zijn beurt. Niet gecommuniceerd in een discussie gaat Moraima verder.

Misschien is het van mij verkeerd gedacht hoor zegt Erik. Maar ik verwacht van een manager dat als er geen eten is dat verteld er is morgen geen eten. Moraima antwoordt dat er elke dag eten is geweest. Wordt dat verzorgd of moet je voor jezelf zorgen zegt Erik. Volgens Moraima is er tot nu toe voor eten gezorgd en op tafel gekomen. Wat zit je dwars? Ik heb regelmatig dat ik ontbijt en er niks op het bord staat merkt Erik op. Ik weet niet wat er moet gebeuren, is het om 9 uur, half 10, 10 uur? Moraima vraagt zich af hoe oud Erik is. Erik zegt dat het niks met leeftijd te maken heeft. We zijn met 14 mensen gaat Moriama verder, je doet de kast open om te eten. Je hebt geen een keer zonder eten gezeten, ga niet zeuren en piepen. Zoek niet iets om te praten. Dat is toch zo Erik? Ik heb een andere visie zegt Erik. Ik vind dat je er eerlijk over kunt zijn. Ik doe gewoon wat antwoordt Moraima en Erik vindt dat misschien het probleem. Dat is niet iets wat ik normaal vind. Moraima benadrukt dat iedereen anders is en Erik wil betere communicatie. Ik hoor nu jou voor het eerst zeggen dat er niet voor een gezamenlijke lunch wordt gezorgd. Dat heb ik niet gezegd zegt Moraima. Er is niet zoveel eten maar er is een koelkast en kast waar je wat uit kunt pakken als je wilt eten. Zeg geen dingen om te zeggen maar zoals het is. Erik antwoordt dat hij de dingen zegt die waar zijn. Jij komt communiceert niet over de status van het eten. Over het algemeen, de afgelopen maand. Ga geen dingen in de mond stoppen die ik niet heb gezegd benadrukt Moraima op haar beurt. In mijn wereld zend een manager informatie uit gaat Erik verder. En dat heb jij gewoon weinig gedaan. Heel veel informatie bereikt mij niet. Waarom moet dat jou bereiken dan vraagt Moraima. Ik ben toch ook een van de 14 deelnemers antwoordt Erik. Mogen het 13 mensen weten behalve Erik? Daar ga je weer op de heftige toer merkt Moraima op. Dag Erik, vervelend…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter