Home » Zoë bespreekt met Moraima hun positie in het spel, tegen wie wil Moraima spelen bij een eliminatie?

Zoë bespreekt met Moraima hun positie in het spel, tegen wie wil Moraima spelen bij een eliminatie?

Gisteren heeft Wendy vrijstelling gewonnen bij een individuele verdienopdracht. Zij kan de volgende eliminatie niet geëlimineerd worden. En door deze wending wordt er al volop gespeculeerd.

Zo denkt Zoë dat de zoemer snel gaat. Dat kan wel, stel je voor hij gaat nu elke week voor een eliminatie. Dan gaan er nog 4 weg deze maand. Betekent dat je met 10 man de finale in gaat. Dat zou heel goed kunnen. Toch? Marciano antwoordt mmh mmh. Dan gaat het snel. Het zou wel kunnen gaat Zoë verder. Want dan zit je in augustus. Dat is al heel snel. Ben benieuwd… Ook tegen Babette verteld ze haar idee over hoe het nu verder gaat. Babette hoort het aan en ze zegt dat ze er graag over wil praten maar ik heb een slecht voorgevoel over deze dingen. Rupert hoort het en zegt dat het saai zou zijn maar het klinkt niet verkeerd. Imadiddin benadrukt dat je nooit echt garantie kan hebben en Babette is van mening dat het eraan ligt wie eruit gaat.

Later zitten Zoë, Babette en Moraima een kaartspel te doen. Al snel gaat het over de vrijstelling en hun positie in het spel. Wat denk je vraagt Zoë, nu zijn wij twee wel makkelijk. Het wordt waarschijnlijk jij of ik. Tegen wie zou jij willen? Ik wil niet tegen een Mirthe of Eunice dan Sasha of zo. Babette vindt dat wel dapper. Moraima laat weten dat het haar niets uitmaakt. Ik kan daar antwoord op geven als ik de proef zie. Ik ga nu niet stressen. Als mijn tijd komt komt mijn tijd. De rest van de avond verloopt rustig in een jaar van je leven. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter