Home » Eunice ondervraagt Marciano over Kim, zou ze iets voor hem zijn in de buitenwereld?

Eunice ondervraagt Marciano over Kim, zou ze iets voor hem zijn in de buitenwereld?

Na de managersverkiezing waar bekend werd dat Imadiddin de nieuwe manager voor de maand juli geworden is gaat het er vrij rustig aan toe in een jaar van je leven. Bern zondert zich even af met Sasha in de kas. Het gaat over de stemming waar Bern 5 stemmen kreeg en Imadiddin 7. Sasha is benieuwd wat Isaac nog bij hem kwam doen. Bern verteld dat hij hem liet weten dat hij nog twijfelde. Niet na mijn verhaal maar daarvoor wat hij zou stemmen, tot hij mijn speech had gehoord. Toen wilde hij op Imadiddin. Voor hem is loyaliteit belangrijker dan wie de beste is. Ik meende wat ik zei, deze stemming zegt iets over jou en op wie jij drukt.

Verder worden er spelletjes gespeeld in de loods, pingpong gedaan en wordt er wat gekletst. Zo hebben Mirthe en Eunice een gesprek over hun mededeelnemers. Mirthe vindt de mensen die in de loods zijn heel belangrijk. Ik ben blij dat jij, Sasha, Bern er nog zijn. En Babette heb ik nu ook veel lol. Anders had ik wel veel moeite. Volgens Eunice is iedereen leuk op zijn manier. Het is wel lastig als je met niemand iets hebt of mag gaat Mirthe verder. Dan is het echt heel zwaar benadrukt Eunice, je kunt het dan niet volhouden. Ondertussen is Imadiddin bezig als nieuwe manager. Hij weet al vrij veel over hoe het allemaal werkt. Toen Moraima manager was heeft hij al een hoop meegekregen.

Ook hebben Marciano en Eunice een lang gesprek op het bed van Babette. De twee hebben het over van alles. Onder andere de band die Marciano had met Kim komt ter sprake. Jullie hadden een connectie begint Eunice. Is dat voor eeuwig? Stel je voor ze vindt iemand anders, gaan jullie elkaar zien als vrienden? Ik weet niet of ze dat kan antwoordt Marciano. Maar ik zou dat wel kunnen. Zou je dat ook willen vraagt Eunice. Ja waarom niet zegt Marciano. Ik vind haar echt een hele lieve, aardige, leuke meid. Maar je weet het zelf, ik ben overal bij geweest en ik heb daar nog veel vragen over. Dat is iets tussen mij en haar. Dus ik ben voorzichtiger, bij mij kan het snel klaar zijn. Ze was ook wel een pittige tante merkt Eunice op. Dat mag zegt Marciano maar niet bij mij. Is het iemand die voor buiten is vraagt Eunice door. Marciano antwoordt dat ze een top meid is… Op dat moment komt Babette de kamer in en een verder antwoord geeft Marciano niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4]

Laat een reactie achter