Home » Babette bespreekt haar ruzie en vindt Wendy ordinair

Babette bespreekt haar ruzie en vindt Wendy ordinair

Wendy en Babette hebben afgelopen avond een ruzie gehad over een gebeurtenis. Wendy noemde Babette zelfs een secreet en maf k*t. Afgelopen avond deed Babette ook haar zegje tegen Isaac en Marciano over de hele gebeurtenis.

Ik een kronkel in mijn kop, zij heeft een kronkel in haar kop zegt Babette. Niet zo druk doen antwoordt Marciano. Nee zegt Babette maar het is wel zo. Dat ga je toch niet zeggen, dat vind ik echt ordinair. Is dat verrassend als ze dat heeft gezegd vraagt Isaac. Nee dat is niet verrassend antwoordt Babette. Maar ze moet niet van haar probleem mijn probleem maken. Als je je niet kunt verdedigen moet je dan zulke dingen zeggen? Marciano denkt dat ze dat zo geleerd heeft. En Babette zegt prima, zit ik dadelijk weer in zo’n gate van hier tot Tokio. Ze noemt het beestje ook bij de naam en dat is dom merkt Marciano op. Ja maar ja zegt Babette ze heeft het wel voor jou gedaan. Dit kan niet zo echt niet. We zitten hier niet op de straat. We doen net alsof we hier met twee bendes zitten. Zo gedragen we ons allemaal. Zoë komt binnen en zegt dat ze erover moeten stoppen. Daarna richt ze zich op Babette, het is misschien wel handig om met Babette te praten. Ze was niet heel blij met je net. Ik heb het wel gehoord antwoordt Babette. Ik heb gehoord dat ik een kronkel in mijn kop heb… Vervolgens is het gesprek niet meer te volgen omdat de livestream wisselt naar ander beeld. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Laat een reactie achter