Home » Bern denkt erover zich volgende maand verkiesbaar te stellen en heeft een tactisch gesprek

Bern denkt erover zich volgende maand verkiesbaar te stellen en heeft een tactisch gesprek

Afgelopen avond gingen Bern en Sasha in de loods zitten om even te praten. Al snel gaat het over de managersverkiezing. Bern heeft de managersverkiezing verloren, Imadiddin kreeg de meeste stemmen en is manager geworden.

Bern zegt dat hij erover nadenkt volgende maand nog een keer te willen. Laat ik het zo zeggen op dit moment denk ik van wel. Omdat ik aan de buitenwereld wil laten zien hoe ik zou managen. Het kan je helpen met het spel maar het kan je ook tegen werken. Ik ga eerst even afwachten hoeveel eliminaties er komen deze weken en hoe het loopt in de groep. Daarna begint Bern over zijn speech. Wendy zou naar Isaac zijn gegaan om te vragen op wie ze moet stemmen. En dat vind ik bijzonder gaat hij verder. Ik vind het bijzonder omdat ze geen pion wilde zijn maar letterlijk zichzelf in een pion positie zich neerzet. Sasha denkt dat dat een beetje met Wendy is. Hoe je het ook probeert voor haar beter of anders te maken ze zet zich constant in die positie. Die vrijstelling komt haar nu beter uit maar ze schiet direct in de stress en gaat naar het oude vertrouwen. Bern vindt dat Wendy zichzelf eronder plaatst. Sasha vindt dat dat altijd is terwijl dat niet nodig is. Als ze er wel boven probeert te plaatsen gebeurd dat op een verkeerde toon.

Daarna gaat het over een eliminatie. Sasha denkt dat het bij een duel tussen Moraima en Zoë gaat. Maar wie kiest die dan weer voor de volgende om tegen te spelen. Fysiek denk ik niet dat ze een Wendy er neer gaan zetten. Ik denk eerder jij antwoordt Bern en Sasha denkt dat ook. Daarom zorgen we ervoor dat jij sterker blijft dan een Zoë en een Moraima benadrukt Bern. Je moteriek beter, zolang dat er maar is. Daarom moeten we ook met een tennisbal gaan ouwehoeren, blijven pingpongen. Ik weet ook niet hoe ze naar mij kijken. Zoë denkt dat Wendy bezwijkt onder spanning en ik bij mij kan het geen bullsh*t schelen. Het gaat er ook om hoe je met de spanning omgaat. Je moet ze laten denken dat er gevaar in schuilt als ze tegen je spelen merkt Bern op. Maar zij gaan niet weten wat wij gaan doen, dus dan gaan ze denk ik alsnog op een Eunice.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4]

Laat een reactie achter