Home » Babette verwond zichzelf en de roller skates zijn gearriveerd

Babette verwond zichzelf en de roller skates zijn gearriveerd

De roller skates zijn gearriveerd in een jaar van je leven. Vandaag staat er namelijk roller skate disco op het programma. Maar eerst is er nog tijd om te oefenen en de meeste deelnemers gaan dan ook aan de slag om alvast te oefenen. De disco is immers pas in de avond.

Als Babette klaar is wil ze de bank op klimmen met een krukje maar dat gaat mis. Ze valt op de grond en blijft daar liggen. Ze is op haar stuitje gevallen en dat doet pijn. Onder andere Isaac ontfermt zich over haar. Ze leek even weg te vallen maar uiteindelijk staat ze op. Uiteindelijk besluit ze even op bed te liggen want ze heeft toch wel pijn. Mirthe besluit even naar haar toe te gaan. Babette snikt dat ze het stom en k*t vindt. Misschien moet je het even na laten kijken. Volgens Babette is dat nu niet nodig. Maar vraagt wel om paracetamol. Super fijn met een proef ook snikt ze. Marciano antwoordt dat ze zich niet zo druk moet maken. Morgen dan is het stukke beter. Ondertussen wordt er nog verder geoefend met de roller skates en een aantal deelnemers nemen ook nog de theorieboeken door. Deze zijn gisteren in een jaar van je leven gearriveerd. Maar wat er precies mee moet gebeuren is nog een raadsel. Het is nu wachten totdat de disco begint. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.5]

Laat een reactie achter