Home » De deelnemers genieten van de roller skate disco in een jaar van je leven

De deelnemers genieten van de roller skate disco in een jaar van je leven

Gisteren stond het roller skate evenement op het programma in een jaar van je leven. De deelnemers kregen afgelopen avond eerst een Amerikaans diner namelijk hamburger en friet. En dan rond 20:00 uur is het dan zover. De roller skate disco kan beginnen! Er is een parcours uitgezet en de deelnemers kunnen lekker skaten onder het genot van een muziekje. Verschillende dj’s gaan los op de dj booth. Ook voor een versnapering is gezorgd en uiteraard wordt er ook een drankje genuttigd. De deelnemers genieten ervan. Babette gaat na haar verwonding niet meer op skates staan. Ze heeft nog steeds pijn aan haar arm. Na een aantal uur zit de muziek tijd erop en Imadiddin laat weten dat alles over 5 minuten in de sluis moet staan. En dat betekent dus opruimen. De loods wordt weer netjes opgeruimd en het evenement is ten einde.

De deelnemers kletsen nog na over het evenement onder het genot van een drankje. Ondertussen gaan er langzaamaan deelnemers richting hun bed. Isaac neemt nog even de theorie door uit de boeken die de groep eerder ontving. En waarvan nog niet duidelijk is wat ze ermee moeten. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven? Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

Laat een reactie achter