Home » Mirthe heeft commentaar gehad over de organisatie van de roller skate disco

Mirthe heeft commentaar gehad over de organisatie van de roller skate disco

Gisteren was de roller skate disco in een jaar van je leven. Een deel van de deelnemers gingen laat naar bed. Zo ook organisator Mirthe. Mirthe heeft zich voorgenomen geen evenementen te organiseren, ze heeft namelijk commentaar gehad…

Je doet het toch voor jezelf zegt Babette. Ik denk dat ik het niet meer doe antwoordt Mirthe, als twee mensen dat al zeggen. Sinds ik heb gedoucht heb ik niet meer stilgezeten. Bijna niemand vroeg om te helpen alleen Wendy en Eunice. Iedereen zat daar ook op hun luie reet. Terwijl als anderen een evenement hebben vraag ik ook altijd of ik kan helpen. Zo is niet altijd iedereen antwoordt Babette. Als ik moet helpen moet ik helpen. Ik snap wel dat mensen dat kunnen denken van mij zegt Mirthe. Morgen slaap ik uit en doe ik mijn ding. Babette zegt dat ze ermee moet stoppen. Je was vroeg en actief, we hebben er veel tijd aan besteed. Laat het niet van je afpakken. Vanuit je luie stoel is het altijd makkelijk om te zeggen dit en dit en dit. Mirthe verteld dat Sasha ook al boos was en zei dat ik twee keer geroepen was.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. De deelnemers staan rustig op. Mirthe heeft inmiddels gesproken met diegene die commentaar op haar hadden. Ze deelt dit aan Marciano. De opmerking van waarom ruim je die slierten niet op, jij bent de evenement planner. Dus toen zei ik je heb een sticker verdiend want je hebt het opgeruimd. Maar nu is het weer goed. Uiteindelijk zijn jullie eruit gekomen merkt Marciano op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.1]

Laat een reactie achter