Home » Eunice haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Eunice haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een eliminatieopdracht gekregen, Eunice kreeg de meeste stemmen van de groep en is geselecteerd, ze moet een theorie examen voor het rijbewijs doen. Ze heeft 1 uur de tijd om alles nog eens goed door te nemen voordat ze het examen moet doen. Eunice kreeg hulp van Sasha en Bern om de theorie nog eens door te nemen. Dit deed het groepje in kamer 4. Na 1 uur komt de groep bij elkaar, het is tijd voor de eliminatieopdracht. Gaat Eunice de opdracht halen?

De stem spreekt Eunice eerst nog toe. Beste Eunice, jij mag nu achter het spel scherm gaan staan. Je krijgt nu 10 vragen over gevaren herkenning. Je krijgt per vraag 8 seconden bedenktijd. Aansluitend krijg je 5 kennis vragen en 10 inzicht vragen. In totaal krijg je hiervoor 10 minuten de tijd om deze te beantwoorden. Binnen de tijd kun je deze antwoorden nog wijzigen. Te laat drukken betekent automatisch een fout antwoord. Jij moet je voorstellen dat je de bestuurder bent van de witte auto en de vragen moeten beantwoord worden vanuit de positie van deze bestuurder. Er is telkens 1 antwoord juist. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

De scheidsrechter legt daarna nog even alles uit en daarna start het theorie examen. Op het scherm zijn de vragen te zien. Als het examen erop zit moet Eunice voor het scherm gaan staan. De vragen worden vervolgens doorgenomen en er wordt aangegeven of ze een juist of onjuist antwoord heeft doorgegeven. De scheidsrechter laat weten dat ze de opdracht niet gehaald heeft. De antwoorden worden nog wel doorgenomen. De stem spreekt Eunice toe. Je hebt de opdracht niet gehaald. Dat betekent dat jij je spullen moet gaan pakken. Voor jou zit het avontuur in een jaar van je leven erop. Je hebt 1 uur om afscheid te nemen. De groep klapt en Eunice zegt met een lach dat ze haar spullen in gaat pakken. Ik had zoveel stress joh. De deelnemers geven Eunice een knuffel en Eunice gaat aan de slag met het pakken van haar spullen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Laat een reactie achter