Home » Eunice moet een eliminatieopdracht spelen

Eunice moet een eliminatieopdracht spelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer in een jaar van je leven is gegaan. De deelnemers gaan richting de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. De deelnemers moeten lang wachten voordat ze de loods in mogen. Als ze uiteindelijk de loods in mogen verteld de stem wat de bedoeling is…

Beste deelnemers, als winnaar van een jaar van je leven kun je je bijna elke auto veroorloven die je maar kunt wensen. Maar zijn jullie er klaar voor om weer veilig de weg op te gaan? De afgelopen dagen hebben jullie met het theorieboek wat jullie gehad hebben je geheugen weer op kunnen frissen. Vandaag gaan we zien of jullie gevaar herkennen, de verkeersregels weten en inzicht hebben in het verkeer. Want jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Welke deelnemer slaagt voor het theorie examen voor het autorijbewijs? Dit examen bestaat uit 25 vragen en 3 onderdelen. Er zijn 10 multiple choice gevaarherkenning, hierbij moeten minimaal 6 antwoorden goed zijn en krijg je per vraag 8 seconden de tijd om antwoorden te geven. Vervolgens krijg je 5 multiple choice kennisvragen, hierbij moet je minimaal 4 antwoorden goed hebben. En ten slotte krijg je 10 multiple choice inzicht vragen en hier moet je minimaal 9 antwoorden goed hebben. Voor de kennis en inzicht vragen heb je in totaal 10 minuten de tijd om de 15 vragen te beantwoorden. Slaag jij voor dit theorie examen? Dan ben je verzekerd van een plek in het programma. De geselecteerde deelnemer krijgt zo nog 1 uur om te studeren. Jullie gaan nu direct stemmen wie deze opdracht moet spelen. Vanaf dit moment mag er niet meer gepraat worden, anders volgt een gele kaart en gaat er 10.000 euro boete van de prijzenpot. Beste Wendy, jij hebt de eliminatie vrijstelling gewonnen. Ze is dus vrijgesteld voor deze eliminatieopdracht.

Het is tijd om te gaan stemmen gaat de stem verder. Wie moet volgens jullie een jaar van je leven verlaten? En deze opdracht uitvoeren? Daarna gaan de deelnemers op de stip staan en mogen één voor één hun stem uitbrengen. Zodra iedereen zijn stem doorgegeven heeft is de uitslag bekend. De stem laat weten dat Eunice geselecteerd is en de opdracht moet uitvoeren. Eunice heeft 5 stemmen gekregen, Moraima 4, Erik 3, Zoë 1 en Rupert ook 1 stem. Eunice trekt zich terug op kamer 4 waar ze onder andere hulp krijgt van Bern en Sasha om de theorie door te nemen. Gaat het haar lukken om de eliminatieopdracht te halen? Of moet ze vandaag een jaar  van je leven nog verlaten? Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.6]

Laat een reactie achter