Home » Veel deelnemers hebben tactische gesprekken na het vertrek van Eunice

Veel deelnemers hebben tactische gesprekken na het vertrek van Eunice

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Net zoals afgelopen avond wordt er ook vandaag weer tactisch gesproken. Zo hebben Zoë, Rupert en Imadiddin een tactisch gesprek. En later ook Sasha en Bern.

We moeten altijd een plan hebben zegt Zoë, hun hadden een plan he. Dat wisten we al antwoordt Rupert en volgens Zoë zou eigenlijk het plan zijn om op Rupert te gaan bij een solo. Daarom had jij 1 stem, 1 persoon wist niet dat er geswitcht werd. Volgende keer zou ik eigenlijk een Mirthe. Imadiddin sluit zich erbij aan, als het een solo is sowieso. Rupert oppert daarna Mirthe en Erik. Daarna steekt Rupert een sigaretje aan en wisselt het beeld naar andere deelnemers.

Wat later liggen Bern en Sasha in de tuin te kletsen. Ook daar gaat het al snel over het spel. Bern denkt dat ze sowieso doorgaan met de lijn die ze hebben ingezet. Ik heb gisteren ook even gesproken met Erik en Mirthe. En Mirthe goed duidelijk gemaakt we gaan de volgende keer op die persoon, als er geen overlegtijd is. Ook bij een enkele vraagt Mirthe. Ja antwoordt Bern. Oke zegt Sasha, ik vind het wel weer raar hoor. Eunice moet spelen en toen hoorde ik dat Mirthe zat te stressen dadelijk kiest ze mij. Wat een onzin, dan denk ik het slaat nergens op en hou op met zo overdrijven. Ook toen ze die vrijstelling had, ze komt niet eens in de buurt waar mensen aan denken op dit moment. Bern denkt dat mensen nu gewoon een reden kiezen. Mensen kunnen mij ook noemen want pak eens iets uit de lucht. Over iets wat lang geleden is of als ze niks kunnen verzinnen is tactisch. Maar bovenal is de reden ik ben het niet en dat kun je niemand kwalijk nemen. Nee antwoordt Sasha maar ik vind nog steeds raar dat er sommige mensen nog zitten die weg hadden moeten zijn. Ik snap dat wegens een bondje of wat dan ook niet kan maar mensen kunnen ook bedenken.. Maar uiteindelijk maakt de reden niet uit zolang je maar de laatste bent die over blijft. Daarom zie ik elke eli ook aan welke kant er gesneden wordt, als wij hem overleven. Klopt zegt Bern maar we komen nu op het cruciale punt. Als we er bij ons nu nog 1 verliezen, zijn wij met 4 over. En zij met 8. Dan moet je ervan uit gaan dat je elke week op de stip komt merkt Sasha op. Daar kom je ook nooit meer vanaf voegt Bern toe. Blijven winnen benadrukt Sasha en op een gegeven moment bij individuele dan wordt dat anders. Mensen gaan dan ook denken die wint en dan wordt ik weggestuurd en dan is het niet interessant. Daar wordt nu over nagedacht. En dat gebeurt nu al want Erik is al meer genoemd maar als je weet wie hij kiest. Dat is ook het tactische spelletje.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.1]

Laat een reactie achter