Home » Isaac hoopt gezamenlijk een weg te kiezen bij een eliminatie, sommigen verdienen het niet om te strijden

Isaac hoopt gezamenlijk een weg te kiezen bij een eliminatie, sommigen verdienen het niet om te strijden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. De deelnemers staan rustig op. Ook deze morgen is er weinig te eten. Jasper en Isaac hebben ondertussen een kort gesprek. De twee bespreken de afgelopen eliminatie waarbij Eunice moest vertrekken.

Zoals je gisteren al zei sommige mensen hebben het geluk aan hun reet zegt Isaac. En die (Erik) is er ook eentje van antwoordt Jasper. Ik ben niet op Eunice gegaan geeft Isaac toe, ik ben geswitcht naar Erik. Ik ga niet op Morrie stemmen. Dat daar juist die balans zou komen. Stel dat het wel 4-4-4 was dan hadden ze het allemaal moeten doen. Ik ging toen heel snel nadenken. Jasper vindt dat er maar raar stem gedrag is en daar is Isaac het mee eens. Ik denk wat anders gaat Jasper verder. Je gaat juist niet op hem maar op iemand die het niet kan halen. Ik achtte de kans groter dan hij hem ging halen dan Eunice. Isaac antwoordt dat hij bij Eunice een beetje 50-50 dacht.

Iedereen moet het ook zelf weten maar ik kijk er heel anders tegen aan verteld Isaac. Tegen hem vraagt Jasper. Nee antwoordt Isaac,  tegen het hele plaatje. Ik heb ook wel een paar mensen van wat ik denk get lost man. Je verdiend het niet eens. En tegen anderen zou ik graag willen strijden maar sommigen verdienen niet eens om te gaan strijden. Dat is wat ik zeg. Jasper antwoordt dat hij ook een klein lijstje heeft. Die hoeven voor mij niet te strijden in de finale. Als ik het iemand niet gun zijn het wel die, die en die. Isaac hoopt ook dat diegene uiteindelijk de eerst volgende zijn. Maar de volgende is weer helemaal anders denkt Jasper, een duo. Dan kun je ze er allebei op zetten zegt Isaac. Een Morrie en een Zoë bijvoorbeeld. Volgens mij begreep ik dat Marciano en Sas er al een keer er over gehad. Die is er natuurlijk altijd antwoordt Jasper. Zeker nu de groep kleiner wordt, dan heb je op een gegeven moment een overhand en kun je zo sturen dat je genoeg mensen bij elkaar kunt krijgen om iemand weg te sturen. Gezamenlijk benadrukt Isaac. Ik ben er nu vanaf gestapt en volg nu het gezamenlijke. Het is nu een hele andere fase. De groep gaat nu een soort van bepalen. Niet iedereen staan op een lijn maar de meeste die gezamenlijk willen kun je hun handje vasthouden en zorgen dat het wel gebeurd. Daarna speculeren de twee over wat er nog kan gebeuren. In het regelboek staat ook nog dat er 2 weg kunnen bij een eliminatie. Dat is nog niet gebeurd. Maar gaat dat nog gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

Laat een reactie achter