Home » Moraima bespreekt haar situatie nu Erik vrijstelling heeft, ze gaat strijden

Moraima bespreekt haar situatie nu Erik vrijstelling heeft, ze gaat strijden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Erik heeft vandaag vrijstelling gewonnen tijdens een verdienopdracht. Hij is de eerstvolgende eliminatie vrijgesteld en kan niet geëlimineerd worden. Nu dit bekend is wordt er over deze gebeurtenis gesproken. Zo hebben Moraima, Isaac en Marciano er een gesprek over.

Marciano denkt dat ze Moraima er individueel niet erop kunnen krijgen, wij hebben de meeste stemmen. Het is alleen met een duo. Moraima wil eigenlijk dat mensen dat doen want als ze wel wint  geeft dat naar eigen zeggen haar een orgasme. Isaac is van mening dat ze dat niet moeten doen. En Marciano sluit zich erbij aan, dan laat je je leiden door emoties. Als het niet nodig is is het niet nodig. Ga jezelf daar niet zomaar zetten. We moeten wel rekening houden dat de personen minder worden merkt Isaac op. Maar de personen kunnen iedereen zijn. Als er iemand op komt en wint wie gaat hij dan wegsturen? Dat is het andere ding. Moraima benadrukt dat ze geen angst heeft. Het wordt alleen maar zakelijker zegt Marciano. Moraima benadrukt dat ze zich bedaard heeft gehouden. Ik zit bijna in de finale en ik heb iets wat ik wil. Marciano antwoordt iemand naar huis sturen. Maar nu is dat nog niet het moment. Je kunt het spel nog sturen. Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is. Juist antwoordt Moraima, dat komt wel goed. Je kunt nu wel weten dat het binnen nu en een week gaat plaatsvinden zegt Isaac. Dat sowieso antwoordt Moraima en Isaac voegt eraan toe dat ze met verschillende scenario’s rekening moet houden. Je moet nu voor jezelf kijken, stel voor als je erop wordt gezet tegen wie zou jij willen spelen. Die vrijstelling heeft gewoon alles weer veranderd zegt Marciano. Ja antwoordt Isaac, niet dat hij (Erik) perse erop zou worden gezet als je naar de situatie krijgt. Het was wel een scenario geweest denkt Marciano.

Het maakt me niet uit of ik moet gaan zegt Moraima dan. Ik strijd tot het bittere eind. Dat heb ik altijd gedaan, nu bijna een jaar. We gaan ervoor. Isaac denkt dat er met Mirthe iets kan. En Marciano voegt eraan toe dat ze Zoë ook op haar lijst moet zetten. Die schiet nu ook op jou benadrukt hij. Zoë zit nu al te kijken wie ze weg kan sturen. Volgens Moraima doet ze dat al de hele tijd. Dus met andere woorden krijg je je moment zegt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Laat een reactie achter