Home » Er gaat weer geld van de prijzenpot en Zoë weet precies wat ze gaat zeggen als ze een eliminatie wint

Er gaat weer geld van de prijzenpot en Zoë weet precies wat ze gaat zeggen als ze een eliminatie wint

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De middag gaat na de verdienopdracht met de waterballonnen vrij rustig voorbij. Tijdens het avondeten wil Isaac een stelling inbrengen. Iedereen zit immers toch bij elkaar. Ik heb een verzoek, dit is de late proteïne in een shake. Ik denk niet dat we dit gaan redden nog 6-7 weken. Ik stel voor om een nieuwe te kopen in bananensmaak. Dat kost 74,99 euro. Als we één zak halen is het genoeg, het is 6.8 kilogram. We kunnen bij iedereen langs geld te halen maar ik denk dat niet iedereen geld meer heeft. Ik wil een stelling doen. Vervolgens volgt een stelling. De deelnemers gaan staan, een meerderheid stemt voor. Moraima stemt tegen, de stelling gaat door en er gaat weer een beetje geld van de prijzenpot.

Wat later zitten Jasper en Zoë buiten te kletsen over een eliminatie. Zoë zegt dat als ze een enkele speelt en win ze weet wie ze doet en wat ze zou zeggen. Jij niet? Nee antwoordt Jasper en Zoë heeft dat wel. Supervet, moet je kijken wie in één uur tijd je vrienden zijn. Dat denk ik ook zegt Jasper. Tuurlijk gaat Zoë verder, mensen die je nooit spreekt met wil je thee wil je dit, dat. Maar een duel is ook wel vet. Dan heb je altijd iemand van links of rechts. Ik weet het niet zegt Jasper, het kan zoveel kanten op. Het enigste wat ik denk is als het een duel wordt dat het waarschijnlijk wel weer Morrie zou worden. Die kans is wel erg groot ja antwoordt Jasper. Ik gok het zegt Zoë, dat is het makkelijkst. Als je tegen iemand wilt spelen is het Moraima wel. Niet alleen daar om merkt Jasper op. Ik denk dat het ook te maken heeft met de bijdrage voor de groep. We gaan het zien zegt Zoë. Ooit gaan we allemaal. Het neemt vrij veel en geeft vrij weinig zegt Jasper.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.1]

Laat een reactie achter