Home » Marciano vraagt aan Rupert of hij hem vertrouwd en vindt dat Zoë geëlimineerd moet worden

Marciano vraagt aan Rupert of hij hem vertrouwd en vindt dat Zoë geëlimineerd moet worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Marciano een lang gesprek had met Babette over Zoë die dingen over hem gezegd zou hebben en plannen om hem te elimineren, besluit hij met Rupert een rondje te lopen. Rupert zou namelijk gezegd hebben dat hij Marciano niet vertrouwd.

Ik wil even terugkomen op wat je net tegen mij hebt gezegd over Zoë begint Marciano. Dat jij tegen Zoë zou hebben gezegd dat jij mij niet vertrouwd. Of dat je mij weg wilde hebben, weet ik veel wat je hebt gezegd. Rupert reageert verbaasd, zij vroeg wie als we met achten overblijven je naar huis zou stemmen. Zij had daarvoor al een gesprek gehad met iemand en gaf toen aan dat ze dan stemt op mensen met wie ze weinig heeft. Dat zou Imi zijn, jij. Dat had ze al gezegd, zij zei je naam. Gewoon omdat ze er niet veel mee heeft benadrukt hij. Maar dat heeft niks te maken of ik je vertrouw. Ik zei gewoon omdat het makkelijk was, ik hoorde het haar al zeggen. Waarom zou ik haar informatie geven terwijl ik al weet waar zij op doelt. Dat snap ik antwoordt Marciano. Maar je weet dat wat je zegt kan en zal tegen je worden gebruikt. Ik ben niet gevoelig voor wat mensen denken, ik volg altijd mijn gevoel. Mijn gevoel zegt nu niet echt veel over jou. Nu ga ik je wat vragen, vertrouw je mij? Ja antwoordt Rupert, vanaf het begin eigenlijk al. Ik heb je altijd vertrouwd maar nu zit je ook veel met Babette en dat soort dingen, Mirthe en zo.

Marciano benadrukt dat hij nooit aan hem moet twijfelen. Het moment dat ik tegen jou zou zeggen jij hoeft niet meer op mij te rekenen, dan hoef je ook niet meer op mij te rekenen. Ik praat ook niet veel met mensen, dat weet je ook. Wat ik wil zeggen is dat als je valse informatie geeft op wat voor redenen dan ook, dan kan het spel technisch slim zijn. Maar het kan ook niet slim zijn want andere mensen kunnen ook denken van hey die man praat zo maar hoe dan? Ik zal nooit zeggen dat ik je niet vertrouw. Dat heb ik niet gezegd benadrukt Rupert. Zij zei dat ze weinig connectie heeft. Ze heeft het geromantiseerd om het laagdrempelig te houden merkt Marciano op. Ik wil haar nu wel op hete kolen laten lopen omdat ik vind dat zij zich te comfortabel voelt om slecht over mij te kunnen praten. Je hebt altijd een mening en dat is je goed recht maar als iemand mij komt zeggen ik ga Ruppie naar huis sturen dan zeg ik bro ben je gek? Zo was het ook weer niet antwoordt Rupert. Ze heeft gewoon de juiste woorden gebruikt gaat Marciano verder. We weten allebei hoe laat het is dus je kan niet hebben, want ze blijft maar zeggen dat ik tussen haar en Babette in sta… Ze gaat jouw woorden gebruiken bij andere mensen. Ik snap het wel antwoordt Rupert maar je weet dat alles wat gezegd wordt weer terug komt. We moeten gewoon bewust zijn van de dingen die we zeggen merkt Marciano op. Ze moet gewoon weg, ze kan ook makkelijk overstappen en rare dingen gaan doen. Rupert vindt het ook onveilig en zou daar geen problemen mee hebben. Marciano denkt dat het een keuze wordt tussen haar en Moraima. Ik wil Moraima hier zo lang mogelijk houden. Rupert benadrukt nogmaals dat hij informatie wilde. Het was voor mij interessant om te horen. We zijn er verder ook niet op ingegaan. Ik ben een man van mijn woord verzekerd Rupert. Die kan alleen verbroken worden als afspraken verbroken worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter