Home » Zoë heeft na de ruzie het gevoel dat ze niet meer wil blijven

Zoë heeft na de ruzie het gevoel dat ze niet meer wil blijven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Babette en Zoë weer eens ruzie hebben gehad gaat Zoë kwaad naar buiten. Ze zit enige tijd emotioneel op het bankje en gaat uiteindelijk naar de slaapkamer. Daar heeft ze een gesprek met Isaac over de situatie.

Ik ben in gesprek met Babette begint Zoë emotioneel. Een super serieus gesprek, Erik komt boven. En ik zeg misschien pak ik de volgende eliminatie wel want dan hoef ik hier niet meer te zijn. En ze laat Erik vervolgens een liedje luisteren. Isaac schudt zijn hoofd en Zoë verteld verder. Dus ik zeg oke ik ga wel als mijn onderwerp niet belangrijk genoeg voor je is. Ik zit midden in een gesprek met jou over iets wat voor mij echt wel k*t is. Zegt ze dat ik overal drama van maak en elke dag ruzie met haar maak. Een nieuwe show opvoeren en dat ik haar onder druk zet. Dus ik zeg dom wijf tegen haar. Toen zij hier met haar hand lag deed ik dit en dat voor haar. Moet ik ook 4 dagen aanhoren en vervolgens stel ik mij kwetsbaar op… En als je dan zegt zal ik je een liedje laten horen dan denk ik luister wel wat ik zeg? Dat klopt antwoordt Isaac, daar heb je wel een punt.

Zoë ratelt nog lang door. Ik kan beter niet met haar praten want ze luistert toch niet naar wat ik zeg. En stel ik zou wel met mensen praten die wel luisteren en dan krijg ik weer ja waarom praat je met die? Isaac benadrukt dat ze gewoon cool moet blijven. Ik hoor wat jij zegt en bij haar komt het waarschijnlijk niet meer binnen. Ben ik de enigste die normaal is hier  vraagt Zoë zichzelf af. Misschien begrijpen jullie elkaar niet zegt Isaac. Nu denk ik echt nu ga ik helemaal niet meer blijven gaat Zoë verder. Waarvoor moet ik dan blijven? Je bent hier alleen gekomen en je gaat alleen weg en niet op die manier antwoordt Isaac. Hou het met de mensen die het leuk hebben. Dat is alleen met jou antwoordt Zoë. Je kunt best met die andere praten zegt Isaac. Dan heeft wel iemand geluisterd. Kijk naar je eigen f*cking rotkop en leg het niet probleem bij een ander. Ik ben niet het probleem van alles. Ik ben de enigste die zegt wat het is en niet bang voor een positie is. Bewaar deze tranen voor wat anders adviseert Isaac. Deze mensen verdienen dat niet. Je bent met wie je bent. En niemand hoeft niet te vinden van jou als je met iemand praat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.9]

Laat een reactie achter