Home » De deelnemers krijgen materialen om te hoogspringen, maar waarvoor weten ze niet

De deelnemers krijgen materialen om te hoogspringen, maar waarvoor weten ze niet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag in een jaar  van je leven is rustig van start gegaan. Erik besluit naar Babette toe te gaan omdat ze gisteren emotioneel was. Hij vraagt hoe het gaat. Beter antwoordt Babette. En zeker door het gesprek met jou. Verder verloopt de ochtend rustig. Er wordt wat gelezen, muziek gedraaid en spelletjes gespeeld.

Na de lunch komt er een grote mat binnen.  Deze wordt in de loods gesproken. Ook zijn latten geleverd voor het hoogspringen. Wat ervan de bedoeling is is niet duidelijk. Imadiddin heeft alleen een bericht gekregen dat er iets in de sluit zou staan. Bern besluit als alles staat er iets mee te doen. Hij laat zien hoe men moet hoogspringen. We weten niet of het een eliminatie of verdienopdracht wordt maar het lijkt me wel handig als je voor jezelf gaat oefenen laat hij weten. Je mag het helemaal zelf weten benadrukt hij. Daarna laat hij verschillende sprongen zien die gedaan kunnen worden. Daarna gaan de deelnemers aan de slag. Ze oefenen de drie sprongen die bij hoogspringen gebruikt kunnen worden. Iedereen doet zijn uiterste best en waagt een poging. Ondertussen wordt er ook veel gespeculeerd. Want wordt het een verdienopdracht of misschien toch een eliminatie?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.6]

Laat een reactie achter