Home » Zoë lijkt haar keuze te hebben gemaakt maar zou wel op Babette willen stemmen

Zoë lijkt haar keuze te hebben gemaakt maar zou wel op Babette willen stemmen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de huilbui van Zoë besluit ze afgelopen avond met Sasha in de kas te zitten. Zoë heeft wel na zitten denken over een eventuele eliminatie maar heeft naar eigen zeggen haar keuze al gemaakt…

Het is gewoon k*t zegt Zoë. Ik wil naar huis en ik twijfel niet. En ik ben ook niet bang voor die opdracht. Maar mensen zeggen steeds hou nog even vol. Je bent dichtbij en zoveel maanden getrokken toen moest je ook volhouden en doorgaan. Maar als je dat niet voelt en het veranderd niet dan laat ik het niet los. Dan is het ook moeilijk om los te laten antwoordt Sasha. Ik wil gewoon gaan gaat Zoë verder. De dag maakt me niet uit. Maar als het morgen eliminatie is wil ik wel op Babette stemmen. Maar 1 stem red je niks mee. Niet alleen door nu maar zij is 1 van de 3 die het niet kan. Morrie is dan makkelijk.

Sasha denkt dat ze gewoon moet blijven op wat ze zou willen doen. Dus op Babette gaan. Jasper die schetste een situatie die zegt dat hij denkt dat er 3 op de stip komen. Dat zou betekenen dat jij er 2 naar huis stuurt als jij zou winnen. Ik denk dat ze jou ook niet zou kiezen om op de stip te gaan maar Moraima. Ik denk ook niet dat ze mij kiest want ik heb laten zien dat ik 1.20 kan. Doelend op de hoogspring spullen die geleverd zijn.  Zoë zit gewoon met haar gevoel. Als ik morgen weer zo denk denk ik is dit niet al de zoveelste waarschuwing? Isaac zegt geef het nog 1 week. Maar ja dan heb ik het volgende weer. En spijt zul je altijd hebben maar ook als ik hier blijf. En daarna verteld ze dat ze niet langer zou willen blijven. Het is de moeite niet meer waard. Betekent dat dat je je keuze al gemaakt hebt vraagt Sasha. Ja dat denk ik wel antwoordt Zoë. Het geeft me ook rust.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.6]

Laat een reactie achter