Home » Vanavond gaan de deelnemers pitchen voor welk themafeest ze gaan houden

Vanavond gaan de deelnemers pitchen voor welk themafeest ze gaan houden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben 500 euro gewonnen voor themafeest naar keuze tijdens het verbeteren van een wereldrecord. Imadiddin besluit de groep bij  elkaar te roepen om het een en het ander te bespreken over het feest.

Imadiddin laat weten dat hij een mail van achter heeft gekregen van “achter” (productie) over het feest wat ze hebben gewonnen. Allereerst goed gedaan allemaal en alle mensen die bij de voorbereidingen betrokken waren. We hebben 500 euro voor een themafeest. De taak aan ons is om over een thema na te denken. En voor 20:00 uur naar hun te kunnen sturen zodat hun aan de slag kunnen om het te organiseren. Het is om 19:30 uur een pitch te houden om het feest wat je zou willen organiseren. Daarna gaan we met zijn allen beslissen wat we gaan doen voegt hij eraan toe. Het budget is voor heel het feest laat Imadiddin weten. Drank en hapjes zijn bij de prijs in begrepen. Er wordt gevraagd hoe lang er muziek is waarop Imadiddin laat weten dat daar nog onderhandeld moet worden. Wanneer het feest op de planning staat is ook nog even afwachten. Ook moeten we voor volgende maand nog een record doorgeven laat de manager weten. Isaac antwoordt dat hij 5 records heeft en dadelijk met hem naar boven wil om erover te mailen.

Isaac laat weten welke records pogingen hij door gaat geven. We hebben 5 ideetjes om te gaan doen. Dat is 31 spruitjes eten in 1 minuut, bullseye (iets darten) , heetste peper ter wereld eten, 8 stuks tomaten eten in 1 minuut en stoel opstapelen in 45 minuten van 5.2 meter hoog met 31 stoelen. Uiteindelijk wordt duidelijk dat het tomaten eten geschrapt wordt. Eerder werd dit geoefend  en is toen al niet gelukt. Wat voor themafeest gaan de deelnemers uiteindelijk organiseren met het gewonnen budget? Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

Laat een reactie achter