Home » Wendy spreekt Imadiddin aan over spullen die gekocht zijn

Wendy spreekt Imadiddin aan over spullen die gekocht zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren was het ruimte evenement van Bern. Afgelopen avond mochten de deelnemers genieten van een film. Uiteraard ging deze ook over het heelal en de ruimte. Ze keken met zijn allen naar interstellar onder het genot van hoe kan het ook anders… popcorn.

Na de film besluit Wendy naar manager Imadiddin te gaan. Er gingen wat geruchten rond in de loods. Er zou wat besteld zijn zoals tabak. Wendy gaat hierover in het kantoor met Imadiddin het gesprek over aan. Ze wil weten waar bepaalde spullen vandaan komen als er geen geld is. Er zou geld geleend zijn van Moraima maar dat lijkt ze niet te geloven. Imadiddin lijkt op zijn beurt openheid van zaken te geven. Hij laat verschillende mailtjes aan haar zien. Uiteindelijk heeft Wendy genoeg gezien en gaat naar de slaapkamer. Daar zegt ze tegen Jasper dat het wel klopt met het geld. En daarmee lijkt het probleem opgelost. De rest van de avond is rustig verlopen. Wat gaat deze nieuwe dag in een jaar van je leven brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 3.9]

Laat een reactie achter