Home » Iedereen is verkiesbaar en de marathon opdracht is van start gegaan

Iedereen is verkiesbaar en de marathon opdracht is van start gegaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren kregen de deelnemers te horen dat ze vandaag een marathon moeten lopen. Twee deelnemers gaan dit doen namelijk Isaac en Jasper. Afgelopen avond besloot Bern alvast de marathon te lopen, de twee hardloopbanden stonden al in de loods om te oefenen. Hij had ook graag meegedaan aan de marathon. Maar uiteindelijk haalt Bern onofficieel de marathon ook. Verder hebben Isaac en Jasper zich ook voorbereid. Ze hebben een voedselpakket gehad zodat ze goed kunnen lopen. Afgelopen avond kregen de deelnemers ook nog een brief over de managersverkiezing iedereen is verkiesbaar. Er waren te weinig aanmeldingen. Dat betekent dat elke deelnemer die niet manager geweest is verkiesbaar is. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en is het tijd voor de opdracht.

Imadiddin roept de groep bij elkaar en zegt dat ze zo gaan beginnen met de opdracht. Of ten minste Isaac en Jasper gaan zo beginnen met de opdracht. Het is 42 kilometer en niet makkelijk benadrukt hij. Ze hebben concentratie nodig, als ze naar de wc moeten geven ze dit van te voren aan zodat we de wc vrij kunnen houden. Er staat eten en drinken op de bankjes, mochten ze iets nodig hebben dan geven we het aan. Het gaat altijd goed met hun dus vraag niet hoe het gaat. Als het niet gaat zeggen ze het wel. Isaac en Jasper gaan vervolgens op de hardloopbanden staan en de opdracht gaat van start. Jasper mag gebruik maken van muziek tijdens het hardlopen. Ook hebben de mannen ventilatoren staan voor wat verkoeling. Gaat het de twee lukken om de marathon uit te lopen binnen 6 uur?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.3]

Laat een reactie achter