Home » De deelnemers komen bij elkaar voor de laatste keer speeches voor de managersverkiezing

De deelnemers komen bij elkaar voor de laatste keer speeches voor de managersverkiezing

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Alle deelnemers die nog geen manager zijn geweest zijn verkiesbaar tijdens de laatste managersverkiezing in een jaar van je leven. Vandaag is het tijd voor pitches, Imadiddin heeft de verkiezingsposters ontvangen en roept de groep buiten bij elkaar. Het is tijd voor de pitches.

Fijn dat jullie hier allemaal zijn begint Imadiddin, jullie hebben geen andere keuze maar goed… Mijn maand zit er bijna op en dit is de laatste keer om bij elkaar te komen om de speeches te houden. Er is nog één persoon die dit mee mag maken. Vandaag gaat iedereen een betoog voor houden. We doen het op alfabetische volgorde. Babette mag dus als eerst. En ze zegt dat haar speech niet veranderd is vergeleken de speech die ze al eerder gegeven heeft. Ik wilde dat de jongste van de groep ook de kans kreeg manager te worden. Doelend op Zoë. Ik vond dat ze meer recht had omdat haar proces groter zou zijn. Toen kwam Moraima, ze ging van een eliminatie naar manager. Daarna kwam Imi en ik heb iets met Imi. Dat waren voor mij de laatste en ik zou de hekkensluiter willen zijn. Ik vind het jammer dat niemand zich beschikbaar heeft gesteld. Ik had het leuk gevonden om tegen iemand te staan. Ik ga niks veranderen maar ik kan hier niet weggaan voordat ik manager ben geweest. Stem op mij.

Daarna is Bern maar hij gaat met Sasha. Op de ene poster staat een voor allen en op de andere allen voor een. Ik spreek namens om allebei. Managerschap lijkt ons leuk om te doen. Maar we hebben het ook al een beetje losgelaten. Neemt niet weg dat we het nog steeds een mooie rol vinden om te vervullen. We hebben er voor gekozen om een voor allen allen voor een omdat iedereen manager moet worden. Maar we doen het ook met zijn allen. De volgende is Erik die naar voren mag komen. Erik laat weten dat hij er echt voor gaat om nu wel manager te worden. Ik ben de beste keuze. Ik handel vanuit mijn principes. Ik zal altijd kiezen om het beste voor het geheel te doen. Als ik een fout maak zal ik er altijd transparant in zijn. De laatste vier weken, hopelijk mijn maand staat in het teken van de terugkeer naar de buitenwereld. Het ligt mij niet in de hand dat de mensen hun verslaving stoppen dus ik zal ook een beperkte voorraad tabak en alcohol bestellen. Dat is anders als wat ik in het verleden gezegd heb, mensen gaan toch niet meer stoppen. Ik wil er een leuke maand van maken, stem op Erik, helemaal het einde. Jasper mag dan naar voren komen. De afgelopen maanden zijn een sleur geweest en nu gaan we uit onze comfortzone. Onthou goed wie de manager ook mag zijn life begins outside your comfortzone. Mirthe zegt dat het voor haar niet perse hoeft. Ze gaat haar stinkende best doen. Ik sta voor jullie klaar, ik neem iedereen even serieus. Ik ga gewoon mijn best doen. Ik wil er een leuke maand van maken met leuke evenementen. En ik sta voor gezond zijn, mentaal en fysiek. De snack dag mag voor mij gezond dag worden. Een detox dag zou ik ook wel willen. We staan hier met zijn allen, we moeten het spel spelen met respect en liefde voor elkaar.

Imadiddin laat daarna weten dat de rest van de posters er ook zijn, die mogen opgehangen worden. Volgende week kunnen jullie gebruiken om campagne te voeren. Geniet ervan en gefeliciteerd dat wij met zijn allen zo ver gekomen zijn. De groep klapt en de speeches zitten erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.8]

Laat een reactie achter