Home » De deelnemers moeten over een buikschuif baan om geld te verdienen

De deelnemers moeten over een buikschuif baan om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm is afgegaan in een jaar van je leven. De deelnemers moeten naar de slaapkamer en daar afwachten op wat er komen gaat. Als ze weer de loods in mogen zien de deelnemers buiten het opblaas object staan wat ze eerder al eens gehad hebben om te oefenen. Zodra iedereen in de loods staat neemt de stem het woord.

Beste deelnemers, wie wordt de klokkenluider van de loods? Jullie hebben al kunnen oefenen op een buikschuif baan, hopelijk is dat soepel verlopen. Want vandaag kunnen jullie hier geld mee verdienen. Jullie krijgen ieder een poging om het einde van de buikschuif baan te halen. En al schuivend de klok te luiden. Alleen dan verdienen jullie geld voor de huishoudpot. Elke deelnemer die hierin slaagt verdiend 20 euro. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De deelnemers kleden zich daarna om en dan is het tijd om naar buiten te gaan waar de buikschuif baan staat. Imadiddin gaat als eerste maar haalt het einde van de baan niet. De volgende is Sasha, ook zij haalt het einde van de baan niet. Daarna is Rupert. Hij haalt het einde van de baan en weet ook aan de bel te trekken. Hij heeft 20 euro voor de huishoudpot verdiend. Wendy haalt het helaas niet, Bern haalt het wel en dat levert weer 20 euro op. Erik en Mirthe halen het ook. Babette haalt het einde van de buikschuifbaan niet. Marciano haalt het wel en dat brengt weer 20 euro op. Jasper haalt het wel maar luid de klok met zijn voet en dat wordt afgekeurd. Als laatste gaat Isaac, hij haalt het ook. Daarna moet de groep weer naar binnen en laat de stem weten dat ze 120 euro hebben verdiend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.3]

Laat een reactie achter