Home » De groep komt bij elkaar voor stellingen, er wordt tabak gekocht en er komt een laatste filmavond

De groep komt bij elkaar voor stellingen, er wordt tabak gekocht en er komt een laatste filmavond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag roept nieuwe manager Sasha de groep bij elkaar. Afgelopen avond zijn er namelijk wat stellingen ingebracht en daar moet even over gesproken worden met zijn allen.

Sasha laat weten dat ze het over de stelling van Rupert, Imadiddin en Wendy wil hebben. Dit gaat over tabak. En er was ook iets met een film voegt ze eraan toe. En Mirthe heeft ook nog iets. Rupert zegt dat hij eerst voor een slof sigaretten had gekeken maar een pot halen kan ook. Dan zou het totaal 140 euro zijn. Dat is de goedkoopste optie. Dan heeft iedereen een pot. Sasha vraagt of ze nu willen stemmen of erover na willen denken. De groep wil wel stemmen. De groep gaat staan en een meerderheid stemt op groen.

Dan begint Marciano over de filmavond dat is de 18e. De laatste bioscoopavond die we kunnen houden. Ik heb die datum een beetje geclaimd omdat ik dacht zelf een film erin te willen gooien. Ik dacht aan Rico Verhoeven, hij heeft een nieuwe film. En het leek me leuk om een terugblik in de Nederlandse steden te hebben. Iedereen stemt op groen laat Sasha weten.

Mirthe wil daarna nog wat pitchen, mijn wens en droom was vanaf dag één dat we allemaal in dezelfde kleding zouden rondlopen. Nu zijn we met tien en nu is het wel realistisch en rendabeler. Ik ga eerst kijken wat het kost. Je hoeft het niet elke dag aan te doen. Het is een beetje het squid game effect. De groep gaat erover nadenken en er wordt later nog eens over gesproken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.2]

Laat een reactie achter