Home » Sasha wordt de nieuwe manager na het vertrek van Babette

Sasha wordt de nieuwe manager na het vertrek van Babette

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren heeft Babette een jaar van je leven verlaten. Ze moest tegen Sasha een eliminatieopdracht spelen en verloor. Babette was ook manager en door haar vertrek is er geen manager meer. Imadiddin heeft afgelopen avond een bericht gehad over hoe het nu verder moet. Hij leest de brief aan de groep voor:

Beste deelnemers, Babette heeft een jaar van je leven verlaten. Alle deelnemers die nog geen manager zijn geweest zijn weer opnieuw verkiesbaar. Dit zijn: Bern, Erik, Jasper, Mirthe en Sasha. Er komt weer een managersverkiezing, alleen de oud managers mogen stemmen. Heel veel succes.

Wat later op de avond komt de groep bijeen en de stem neemt het woord. Beste deelnemers, de manager heeft zojuist door een eliminatieopdracht een jaar van je leven moeten verlaten. Jullie gaan nu direct stemmen wie de nieuwe manager wordt. Jullie kunnen alleen stemmen op de deelnemers die nog geen manager zijn geweest.

Vervolgens brengen de oud managers hun stemmen uit. Daarna maakt de stem de uitslag bekend. De manager van de maand is geworden: Sasha. Ze heeft 5 stemmen gekregen en krijgt uiteraard felicitaties van de groep. De groep heeft weer een nieuwe manager…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]

Laat een reactie achter