Home » Imadiddin en Jasper leren zich suf voor de naderende eliminatie

Imadiddin en Jasper leren zich suf voor de naderende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren hebben Imadiddin en Jasper te horen gekregen dat zij een eliminatie moeten spelen. De twee zijn geselecteerd door de groep om een eliminatieopdracht te doen. Deze opdracht houdt in dat ze tien willekeurige vlaggen krijgen en daar het juiste land bij moeten benoemen. Afgelopen avond werd er dan ook flink gestudeerd op de vlaggen. Jasper oefent lang met behulp van Sasha en Bern. Imadiddin heeft zich in de kas afgezonderd en leert daar met Rupert. De twee doen hun uiterste best maar één van hen zal een jaar van je leven moeten verlaten. De grote vraag is wie dat gaat zijn…

En er wordt veel gesproken over wie er moet winnen. Zo is Erik van mening dat Jasper moet winnen want anders wordt het te gevaarlijk. Dan is het 4 tegen 5. Klopt antwoordt Mirthe maar dat kan bijna niet geloof ik. Ik heb ook hele goede hoop op Jasper benadrukt Erik. Volgens Mirthe kan hij ook beter leren dan Imadiddin. Mirthe laat vervolgens weten dat ze nu een betere band heeft met Isaac. En ook met Wendy en met jou. Ze hebben nu ook meer tijd omdat hun vriendenclub nu aan het slinken is merkt Erik op. Je hoeft niet bang te worden dat ik ineens naar de andere kant ga zegt Mirthe. Ik weet wel wat ik doe benadrukt ze. Je bent geen Esther of Janet die ineens gekke dingen gaat doen zegt Erik. Ik vertrouw jou wel.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. En ook vandaag zijn Imadiddin en Jasper bezig met het uit hun hoofd leren van vlaggen en de bijbehorende landen. Vanmiddag zal de eliminatie plaatsvinden, wie moet uiteindelijk een jaar van je leven verlaten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.7]

Laat een reactie achter