Home » Marciano is bang dat Isaac en hij de volgende zijn bij een eliminatie

Marciano is bang dat Isaac en hij de volgende zijn bij een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Imadiddin en Jasper flink aan het leren zijn voor de naderende eliminatie die vanmiddag plaatsvindt hebben Marciano en Mirthe een gesprek over het spel. De finale is immers in zicht.

Mirthe laat weten dat ze hierna voor 100 procent op Rupert gaat. Ik heb met jullie toch veel meer benadrukt ze. Ja antwoordt Marciano maar ik weet niet of je met hun afgesproken hebt van ik doe wat jullie zeggen. Dat hoeft dan niet eens zegt Mirthe op haar beurt. Want als hun dat wel doen hoef ik dat niet te doen. Als Imi weggaat zijn wij nog met zijn drieën gaat Marciano verder. En jullie zijn met zijn zessen, het zou slim zijn als jullie gaan splitsen, drie-drie. Jullie kiezen er een en de andere kiezen er een. Dan kunnen jullie bepalen wie er tegenover elkaar staan. Mirthe denkt dat ze het zo makkelijk niet meer gaan doen en Marciano denkt van wel. En alsnog ga ik voor Rupert benadrukt Mirthe, dat weet iedereen. Dat weet hij zelf ook en hij weet dat ik hem een slang vindt. En een dief vroeger, dat vergeet ik niet hoor. Wat hij allemaal gestolen heeft. Dat snap ik zegt Marciano en ik weet dat Erik dat bijvoorbeeld ook liever heeft. Maar hij is er ook een van ik doe wat de groep doet. Mirthe is er zeker van dat Erik ook voor Rupert gaat, daar hebben we het gisteren nog over gehad. We vinden dat hij het niet verdiend. We hebben al maandenlang gezegd zolang hij maar niet wint. Hij is leuk en grappig maar verdiend het neit. Het is altijd een dirty snake geweest, heeft gelogen en verteld alles meteen door.

Marciano denkt dat ze hen toch wel een voorstel gaan doen en dat dat een scenario is. Of ze gaan zeggen Marciano tegen Isaac. Of ze zeggen Rupert tegen Marciano of Rupert tegen Isaac. Ze gaan ons wel tegenover elkaar zetten. Dat denk ik niet antwoordt Mirthe. En dat gaat nog wel even duren. Marciano denkt daar toch anders over. Ik denk deze week nog, vrijdag. Anders halen we het niet de groep nog te verkleinen tot de finale. Ik denk vijf zegt Mirthe en volgens Marciano moeten ze dan nog meer gas gaan geven. Er moeten nog 4 mensen weg in 3 weken merkt Mirthe op. Ik wil sowieso niet op jou en Isaac maar als Jasper wint zijn Jasper en Rupert nog over die ik eerder weg wil hebben. Ik sta liever met jullie dan die twee. Ik persoonlijk ook geeft Marciano toe.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.2]

Laat een reactie achter