Home » Sasha is woest door het vertrek van Jasper en hoe er gespeeld is

Sasha is woest door het vertrek van Jasper en hoe er gespeeld is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Jasper gisteren vertrokken is uit een jaar van je leven omdat hij een eliminatieopdracht niet gehaald heeft stonden de deelnemers nog even naar zijn foto te kijken. De groep is nu nog maar met 9 deelnemers. Sasha is op zijn zachts uitgedrukt niet blij met het vertrek van Jasper.

Tegen Bern zegt ze het is mooi om te zien he. De arrogantie gaat hem zo hard nekken, je wilt niet weten hoe hard. Doelend op Imadiddin. Ook tegen Wendy zegt Sasha dat ze zo’n hekel heeft aan arrogante mensen. Ja antwoordt Wendy, ik zag het ook. Ik dacht nu wil ik ook uit mijn vel springen. Dat is het hele ding gaat Sasha verder. Ze denken we hebben nu twee keer gewonnen. We zijn nu aan de top. Maar ze gaan zich er zo in vergissen. Het is zo lelijk en zo gemeen. Ik vind het gemeen en respectloos. Maar des te harder ik straks kan lachen als een van hun vertrekt. Maar dit is alleen maar goed, het geeft extra power.

Daarna gaat Sasha naar het kantoor, Rupert komt even bij haar kijken of alles goed gaat. Sasha laat weten dat het goed is maar meer de manier waarop het gegaan is. Daarna doet Rupert uitgebreid verslag in de keuken over Sasha. Er wordt een beetje lacherig gereageerd. Nog wat later gaat Bern naar het kantoor. Sasha zegt dat ze het toch gaat zeggen. Ik haal mijn kracht uit dit soort dingen uiteindelijk. Dat was bij Wanda ook zo. En met Kenzy zo en noem het allemaal maar. Maar ik vind het altijd heel moeilijk als het gebeurd om aardig te blijven. Ik heb er heel veel moeite mee. Ik probeer alleen maar te denken oke, Isaac en Marciano hebben het spel perfect gespeeld. Ze hebben nu echt de sterkste speler eruit, wat mij betreft. Maar het is niet eerlijk benadrukt ze. En ik vind dat het niet klopt. En dan zie ik die twee weer met een broodje in hun bakkes rondlopen terwijl je niet vrij kan pakken want er is geen f*cking vreten. Daarom heb ik net ook die bestelling eruit gehaald want I don’t give a f*ck. Wij hebben wel vreten.

Vervolgens komt Rupert boven gaat Sasha verder. Gewoon checken hoe het met mij is. En dat is echt heel erg lief, dat waardeer ik. Alleen daarnaast zegt hij van ja die houding van Jasper van ik win alles. Dan denk ik je praat over mijn beste f*cking maat. Dan denk ik dit is goed, laat mij die pijn die ik nu voel, dat is perfect. Het is niet nodig en ik snap niet zo goed wat dan de intentie is. Toen Moraima wegging zei ik toch ook niet ze was een luie vrouw? Ik snap die insteek niet. Maar dit is perfect, het gaat mij gigantisch helpen. Ik ben een geduldig mens als de volgende beter is om Isaac of Marciano erop te zetten, prima ik kan nog wel wachten.  Ik blijf me verbazen over hoe sommigen het spel spelen. Ik begrijp het maar ik snap niet dat je daarvoor kiest. Ze kunnen nu lachen maar uiteindelijk komt het goed. Maar dit gaat ervoor zorgen dat we extra power gaan krijgen. Zeker zegt Bern met een lichte zucht. Daarna gaan de twee een hapje eten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 3.9]

Laat een reactie achter