Home » Isaac noemt Bern bang, er wordt veel over het spel gesproken

Isaac noemt Bern bang, er wordt veel over het spel gesproken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht waar Isaac een dramatische fout maakte verliep de dag verder rustig. De boodschappen werden geleverd. En daarna was het tijd voor een pingpong toernooi. Marciano laat weten dat er verschillende pools zijn. Een beginnende groep en gevorderde groep. De beginners zijn Sasha, Rupert, Mirthe en Wendy. De gevorderde zijn Erik, Isaac, Bern en Marciano. De beginners beginnen als eerste en daarna gaat het toernooi van start. De deelnemers zijn daar enige tijd mee bezig. Verder hebben Isaac en Marciano een evenwichtsbalk gemaakt, om even bezig te kunnen zijn. Later is het tijd voor het avondeten. En daarna gaat de avond er ook weer zeer rustig aan toe. Er wordt een spelletje gespeeld, gekletst maar ook over het spel wordt weer gesproken. Een jaar van je leven zit er bijna op.

Isaac en Rupert hebben het over het spel. We moeten gewoon de druk opvoeren man zegt Isaac. Gewoon intimideren en zo zegt Rupert. Ja tuurlijk antwoordt Isaac. Daarna hebben de twee het over Bern. Volgens Isaac is hij bang, bang om te spelen en te verliezen. Rupert is wel benieuwd wat er komt, I’m ready for everything voegt hij eraan toe. Wij zijn nu de bulldozers en moeten het veld gaan ruimen merkt Isaac op. We hebben geen keuze meer, we moeten. Rupert neemt zich voor om lekker vroeg naar bed te gaan en dan komt het wel goed. Ik heb gewoon zin om iemand weg te sturen laat hij nog weten.

Ook met Marciano heeft Isaac een gesprek over het spel. Die lui zitten daar gewoon, ze doen al alsof ze de laatste drie al zijn. Ze hebben het gevoel alsof ze de touwtjes in handen hebben antwoordt Marciano. Ergens hebben ze dat ook maar niet helemaal. Als een van ons wint gaan ze ook weer knijpen. We moeten het gewoon zo zien, het is wie je tegenover je hebt staan zegt Isaac. Maar we moeten zorgen dat het niet te makkelijk wordt. Ik denkt dat hij morgen gaat merkt Marciano op. Ze weten dat we tot en met dinsdag eten hebben, sowieso tot maandag. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Kunnen we vandaag weer een alarm verwachten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]

Laat een reactie achter